Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση, να διώξουμε τον τύπο που μας αρέσει και που βγήκαμε μαζί του δυο-τρεις φορές. Έλα, μην κρύβεσαι πίσω απ’το δάχτυλο σου και ταυτίσου μαζί μας. Ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί από προσώπου γης για πολλούς δικούς του λόγους, αλλά σίγουρα σε κάποιους έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν νιώσει πίεση, δύσκολα θα προσπαθήσει να μείνει σε κάτι που βρίσκεται στην πολλή αρχή του. Πρέπει να σε θέλει πάρα πολύ για να μην την κάνει με ελαφρά.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα λάθη που κάνεις (κάνουμε) και πετυχαίνεις τα αντίθετα αποτελέσματα απ’τα επιθυμητά. Μήπως ήρθε και η ώρα να τα σταματήσεις;

1. Όλα έγιναν γρήγορα

Φλερτάρατε, βγήκατε, φιληθήκατε και περάσατε και στο κυρίως πιάτο. Κάπως έτσι, έχασε κι εκείνος το ενδιαφέρον του. Διότι αν του τα δώσεις όλα απλόχερα απ’την αρχή, δεν θα έχει λόγο να σε κυνηγήσει περισσότερο. Το σεξ από πολύ νωρίς, δεν βοηθάει πάντα. Μπορεί να νομίζεις ότι θα σας φέρει κοντά και θα αποκτήσετε οικειότητα, αλλά μπορεί και να σας “χωρίσει”.

2. Άρχισες να νομίζεις ότι είστε μαζί

Αυτό ανήκει στα #firstworldproblems ξεκάθαρα. Δεν είσαι πλέον στην ηλικία που το αγόρι θα σου ζητήσει να είστε μαζί, επομένως κάπου ο ένας απ’τους δύο χάνει την μπάλα όσο προχωράτε, ειδικά αν δεν γίνεται σαφές απ’τον άλλον. Εκεί είναι που βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι με την ταμπέλα του ζευγαριού κι εκείνος δεν ξέρει που να κρυφτεί. Τι είπαμε παραπάνω; Είναι τσακωμένοι όλοι οι άντρες με την πίεση.

3. Τα έκανες όλα εσύ

Προσπάθησες, τον κυνήγησες, τον διεκδίκησες. Αν εκείνος ανήκε στην κατηγορία των αντρών-κυνηγών, τότε ξεκάθαρα τον ξενέρωσες γιατί δεν του άφησες περιθώριο να προσπαθήσει αντίστοιχα αυτός για σένα. Μην πέφτεις με τα μούτρα, κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον.

4. Είναι σε μια περίεργη φάση

Αν σου πει αυτή την εποχή έχω πολλά στο κεφάλι μου, τότε βάλε υπότιτλους από κάτω ότι δεν σε θέλει. Αυτή είναι η “εξήγηση” τους όταν δεν θέλουν να συνεχίσουν άλλο μαζί σου. Ακόμα και να ισχύει ότι η καθημερινότητα του απαρτίζεται από πολλά προβλήματα, όταν θες κάποιον δεν σε νοιάζει τίποτα απ’το να είσαι μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση πάντως, δεν φταις εσύ, αλλά αν έκανες τα τρία παραπάνω, αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο.