Εσύ, η μαμά σου και η αδερφή σου έχετε τις ίδιες πιτζάμες για τα Χριστούγεννα; Αν ναι σίγουρα είναι τόσο ζεστές που θέλεις να τις φοράς ξανά και ξανά. Άλλωστε δεν είναι μόνο για μια μέρα του χρόνου, έτσι δεν είναι; Σίγουρα μια Χριστουγεννιάτικη selfie με τις ίδιες πιτζάμες είναι τέλειο αλλά παρακάτω θα βρεις 4 μη εορταστικούς όλους για να τις ξαναφορέσεις.

Λόγος # 1: Οι τυχαίες πιτζάμες που ταιριάζουν
Είναι ένα συνηθισμένο Σάββατο πρωί. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη φωτογραφία για τη συγκεκριμένη ημέρα.Και εκεί που πας για να πιεις τον καφέ σου βλέπεις όλες τις καρό πιτζάμες με την οικογένεια σου. Και όμως κάνατε την ίδια σκέψη, τέλειο;

Λόγος # 2: Reunion με πιτζάμες
Πας να κάνεις sleepover στην ξαδέρφη σου; Μη ξεχάσεις να πάρεις πιτζάμες που έχετε ίδιες. Είναι απίθανο, σκέψου μόνο πόσα αστεία stories θα ανεβάσετε φορώντας τις ίδιες καρό πιτζάμες.

Λόγος # 3: Είναι ιδανικές για να χαλαρώσεις

Σου αρέσει η βροχή; Ο χειμερινός καιρός είναι ιδανικός για χουχούλιασμα με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι και φυσικά τις πιτζάμες σου. Ξύπνησε λίγο νωρίτερα και απόλαυσε αυτή την υπέροχη μέρα. Μην ανοίξεις τηλεόραση. Απλώς χαλάρωσε!

Λόγος # 4: Βρες τον δικό σου λόγο

Τώρα που σου δώσαμε 3 λόγους βρες τον δικό σου τέταρτο λόγο για να πάρεις τις ίδιες πιτζάμες με όλη την οικογένεια και να το διασκεδάσετε όλοι μαζί. Γιατί; Μα γιατί είναι η πιο όμορφη οικογενειακή στιγμή! Κάνε την κάθε μέρα της οικογένειας σου αξέχαστη!

Και αν ψάχνεις να βρεις τις νέες σου αγαπημένες, στα καταστήματα Oysho σίγουρα θα βρεις τις δικές σου αλλά και όλης της οικογένειας! Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα ζευγάρι καρό πιτζάμες, ακόμα και τα Χριστούγεννα!