Οι ημέρες της ανταλλαγής δώρων πλησιάζουν επικίνδυνα και τα αγαπημένα πρόσωπα ετοιμάζουν λίστα με τα δώρα. Παρόλο που ότι και να αγοράσεις θα το λατρέψουν, ξέρεις πολύ καλά ότι ένα άρωμα ως δώρο είναι κάτι ξεχωριστό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα άρωμα είναι το πιο τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις όμως εγώ θα σου αναφέρω τους 4 πιο σημαντικούς.

  1. Είναι ευέλικτα: Εκτός από την εφαρμογή τους με τον γνωστό τρόπο που όλοι ξέρουμε, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν λίγη φρεσκάδα στον χώρο σου. Κάθε φορά που ψεκάζεσαι, δώσε μερικές νότες με το άρωμα σου και στον χώρο για να μυρίζει υπέροχα.
  2. Τα αρώματα προκαλούν συναίσθημα: Ένα άρωμα είναι ένα συναισθηματικό δώρο. Το να δώσεις σε κάποιον ένα άρωμα είναι ένας τρόπος να δείξεις την φροντίδα και την αγάπη σου. Δείχνει ότι σκέφτηκες τι αρέσει στον παραλήπτη για να του το χαρίσεις.
  3. Το άρωμα είναι μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες, εντυπώσεις και συναισθήματα: Τα αρώματα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον  κόσμο. Λέγεται πως αν μπορείς να περιγράψεις ένα άτομο με λέξεις ή χρώματα, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τις μυρωδιές.
  4. Είναι μια προσιτή πολυτέλεια για όλους: Σίγουρα η τιμή ενός δώρου δεν έχει σημασία αλλά πραγματικά όταν κάνουμε συζήτηση για αρώματα τότε είναι αρκετά οικονομικά και είναι κάτι που θα το κρατήσει ο παραλήπτης για αρκετό καιρό.

Αν λοιπόν είσαι στην αναζήτηση για ένα γυναικείο άρωμα τότε πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις το νέο άρωμα του Tom Ford. O Tom Ford παρουσιάζει το τελευταίο του Private Blend άρωμα, Bitter Peach – μια πληθωρική αύρα που μαγνητίζει με το πλούσιο σώμα από νέκταρ σε μια εκρηκτική, αισθησιακή κορύφωση όπου η γλυκιές νότες υποδηλώνουν έναν αναπόφευκτο εθισμό.

Το μεθυστικό, φρουτώδες σώμα από άνθη με Pêche de Vigne και Sicilian Blood Orange Oil απελευθερώνει την λεία κομψότητα του Bitter Peach. Τονισμένο με τις πολυτελείς, πικάντικες νότες του Cardamom Oil, ζωντανεύει την αίσθηση της ώριμης και αισθησιακής σάρκας.

Η αισθησιακή καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από την πικρή αίσθηση του ηλιοτρόπιου αναμεμειγμένο με Davana Oil –  και τα δυο είναι εμπλουτισμένα με Rum Absolute και Cognac Oil. To Jasmin Absolute Sambac προσφέρει μια ανεμπόδιστη εξερεύνηση της επιθυμίας.Το τελικό βάθος αναδεικνύεται από ένα πολυτελές μείγμα Sandalwood Absolute, Benzoin Resinoid και Cashmeran, που εκρήγνυνται σε μια πλούσια σύνθεση.Η εθιστική δύναμη του Bitter Peach παρατείνεται από την αρωματική έκρηξη Βανίλιας, Tonka Bean Absolute και Patchouli Oil Ινδονησίας.