Αν πιστεύεις ότι πέρασε η μόδα για τα extensions βλεφαρίδων να ξέρεις ότι κάνεις μεγάλο λάθος γιατί πραγματικά μόνο αν σκεφτείς πως όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και χρειάζεσαι ένα βλέμμα κυριολεκτικά… «φωτιά» χωρίς μακιγιάζ; Η λύση λοιπόν είναι τα extensions βλεφαρίδων. Τι θα πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν;

Μπορούν να κρατήσουν περισσότερο διάστημα από όσο νομίζεις – Με τη σωστή φροντίδα να ξέρεις πως δεν θα χρειαστεί να φοβάσαι πως θα κρατήσει μόνο 3 εβδομάδες αλλά μπορεί να κρατήσουν μέχρι και 1,5 μήνα. Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις το νερό για τις δύο πρώτες ημέρες και να τις χτενίζεις.

Μπορείς να συνεχίσεις να βάφεσαι κανονικά – Αν λατρεύεις τα smokey eyes εννοείται ότι μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις με βασική προυπόθεση όμως ότι θα πρέπει μετά να τις καθαρίσεις πάρα πολύ καλά για να εξασφαλίσεις μεγαλύτερο χρόνο ζωής. Το πιο σημαντικό όμως είναι φυσικά να μη χρησιμοποιείς μάσκαρα.

Αν θέλεις να τις απομακρύνεις θα πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού ή να τις αφήσεις να πέσουν φυσικά – Το να τις αφαιρέσεις είναι μια γρήγορη και εύκολη υπόθεση για κάποιον ειδικό ο οποίος γνωρίζει τη διαδικασία. Μην προσπαθήσεις να τις αφαιρέσεις μόνη σου γιατί ίσως και να τις τραυματίσεις.

Χρειάζεται καλός καθαρισμός – Το Foam Wash, είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο αφρώδες προϊόν, οφθαλμολογικά ελεγμένο κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό της περιοχής των ματιών και των extensions βλεφαρίδων, αποκλειστικά από την «Elisabeth Lashes». Η oil free και paraben free πρωτοποριακή σύνθεσή του καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τα μάτια και τις φυσικές βλεφαρίδες από μολύνσεις χωρίς να προκαλεί φθορά στο δεσμό της κόλλας με τα extensions βλεφαρίδων εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χρόνο ζωής τους. Βοηθάει στη διατήρηση του PH του δέρματος. Είναι κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό των ματιών, αλλά και του προσώπου, για όλους τους τύπους δέρματος και για ευαίσθητα μάτια καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Capture