Σε όλες έχει συμβεί! Έχεις πάει σε ένα μαγαζί έχεις βρει το νέο σου ζευγάρι παπούτσια που το έχεις ερωτευτεί και δεν μπορείς να το φορέσεις γιατί είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Αλλά εσύ το θέλεις και το αγοράζεις. Ακόμα χειρότερα η κολλητή σου χαρίζει τα παπούτσια της και είναι εκείνο το 37 ενώ εσύ φοράς 36 που σου ραγίζει την καρδιά γιατί φοράει μεγαλύτερο.Τι θα κάνεις λοιπόν; Πώς θα το σώσεις;

Ο πάτος

Ναι, με τον πάτο θα σώσεις την κατάσταση δοκίμασε τα ξανά φορώντας έναν πάτο αν είναι μικρή η διαφορά και δεν είναι 2 νούμερα ας πούμε μεγαλύτερο το παπούτσι μπορεί και να σώσεις την κατάσταση. Αν το πρόβλημα συνεχίζει προσπάθησε να φορέσεις με έναν κανονικό πάτο και έναν μισό.

Το κόλπο με το βαμβάκι

Αν η γόβα σου είναι μυτερή μια ιδέα είναι να βάλεις λίγο βαμβάκι μπροστά. Δοκίμασε το ξανά και θα δεις πως με μαγικό τρόπο πως το κενό που υπάρχει πίσω έχει εξαφανιστεί. Αν μάλιστα το κάνεις σε συνδιασμό με έναν πάτο τότε θα είναι ακριβώς στο νούμερο σου.

Το σεσουάρ

Μπορείς να συμπεριφερθείς στα νέα σου δερμάτινα παπούτσια όπως ακριβώς στα μαλλιά σου. Ψέκασε λίγο νερό πάνω τους για να βραχούν και στη συνέχεια στέγνωσε τα με το πιστολάκι στη μεσαία σκάλα. Δοκίμασε τα ξανά και αν το πρόβλημα συνεχίζει κάνε ξανά την ίδια διαδικασία.

Το στεγνωτήριο

Ναι, και όμως το στεγνωτήριο κάνει θαύματα στα υφασμάτινα παπούτσια. Μούλιασε τα καλά στο νερό και στη συνέχεια βάλτα στο στεγνωτήριο για 15 λεπτά. Έτσι το νούμερο θα σου είναι ακριβώς.