Πολλά ζευγάρια περνάνε διάφορες φάσεις πριν γίνουν ζευγάρι ή ερωτευτούν. Μπορεί να προηγείται μια φιλιά και στην συνέχεια να εξελιχθεί σε έρωτα ή να γνωρίζονται για χρόνια και να μην υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.
Με αφορμή τον έρωτα της Kourtney Kardashian και Travis Barker, που πρόσφατα παντρευτήκαν θα σας πούμε τα love stories διάφορων διασήμων οι οποίοι δεν ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Rachel Weisz και Daniel Craig
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο το 1994, όπου έβγαιναν για ένα διάστημα αλλά μετά πήραν χωριστούς δρόμους. Βρέθηκαν το 2010 για τα γυρίσματα μιας ταινίας και παντρευτήκαν ένα χρόνο μετά.

Mila Kunis και Ashton Kutcher
Έδωσαν το πρώτο τους φιλί όταν και οι δύο συμμετείχαν στην σειρά That ’70s Show. Όμως έγιναν ζευγάρι μετά από 14 χρόνια και πλέον έχουν και δύο παιδιά μαζί.

Rihanna και ASAP Rocky
Η συνεργασία τους έγινε για πρώτη φορά το 2011 για ένα τραγούδι και ενώ κατά περιόδους είχαν μια ερωτική σχέση έμειναν φίλοι για σχεδόν 10 χρόνια. Μετά όμως κατάλαβαν οτι πρέπει να είναι ζευγάρι και πλέον περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Penélope Cruz και Javier Bardem
Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1992 αλλά άρχισαν να βγαίνουν 15 χρόνια μετά για μια ρομαντική κωμωδία. Τώρα είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δύο παιδιά.

Jennifer Lopez και Ben Affleck
Το πολυσυζητημένο ζευγάρι για αυτόν τον καιρό συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2001, άρχισαν να βγαίνουν, αρραβωνιάστηκαν αλλά μετά χώρισαν. Συνέχισαν την ζωή τους, παντρεύτηκαν άλλους ανθρώπους και έκαναν οικογένειες. Πέρσι όμως αναζωπύρωσαν τον έρωτα τους και φέτος έγινε και πρόταση γάμου.