Η επιστροφή στα θρανία είναι εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα – εύκολη, γιατί προσφέρει ηρεμία ψυχής στο γονιό, και δύσκολη, γιατί πρέπει να το εξοπλίσεις. Εκτός από τα βασικά όμως – γραφική ύλη, τετράδια και τα λοιπά – εσύ, μιας και είσαι και cool και μέσα στα πράγματα γονιός – θες να του πάρεις και μερικά gadgets. Αν απελπίζεσαι και δεν ξέρεις τι να του πάρεις, η συντακτική ομάδα του That’s Life είναι για ακόμη μια φορά εδώ για εσένα. Ηρέμησε, σημείωνε και φύγαμε.

Πρώτα από όλα ένα κινητό – Γιατί όλοι οι συμμαθητές έχουν! Δεν έχει σε ποια ηλικία είναι, από την Τετάρτη Δημοτικού το παιδί ζητάει κινητό. Και αν έχουν οι συμμαθητές του; Δεν θα πάρεις εσύ στο βλαστάρι σου; Ε δεν νομίζω, για αυτό και θα σου δείξω τα καλύτερα που μπορείς να επιλέξεις:

  • Alcatel 1 από 69,90€ μόνο με 49,90€
  • MLS Liberal από 199€ μόνο με 145€
  • Honor 8A Dual Sim από 179€ μόνο με 139€
  • Samsung Galaxy A40 από 279€ μόνο με 249€
  • Huawei P30 lite από 379€ από 305€

Και αφού λύσαμε το πρόβλημα του κινητού σειρά έχει το tablet γιατί και τα βιντεάκια θέλει να δει το παιδί και κάποιες εργασίες να κάνει. Άρα που καταλήγουμε; Στο ότι πρέπει να αγοράσεις και ένα tablet… Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το MLS Mind Pad 8’’ 4από 129€ μόνο με 99€

Και τώρα που τα λύσαμε όλα αυτά, θα μπεις σε ένα κατάστημα της wind και θα τα κάνεις δικά σου. Και αν αναρωτιέσαι που είναι τα υπόλοιπα 3 gadgets που σου έταξα τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω:

 

Η WIND υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με απίθανες tech προσφορές μέσα από μια ποικιλία Smartphones & Tablets σε εκπληκτικές τιμές και με έως 48 άτοκες δόσεις. Επίσης(!!!) προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 24,99€ έναν ιδανικό συνδυασμό για όλους που αποτελείται από 1 Backpack & 3 αξεσουάρ, Wireless Speaker, Powerbank και Titanium Handsfree για μια ολοκληρωμένη tech user experience. Οπότε μην αγχώνεσαι. Η WIND νοιάζεται για σένα και σε βοηθάει να επιλέξεις οτιδήποτε χρειαστείς, οποιαδήποτε στιγμή!