Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ακόμα κι αν πρόκειται να το ζήσουμε διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως, και έχω ήδη αγοράσει μέσω διαδικτύου και στείλει μέσω κούριερ τα δώρα και τη λαμπάδα στο βαφτιστήρι μου. Αυτό που με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη βέβαια είναι πως ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο, την Άνοιξη δεν την σταματάει τίποτα από το να έρθει. Με τα λουλούδια να έχουν πλημμυρίσει τον κήπο μου και έναν λαμπερό ήλιο εκεί έξω να μου φτιάχνει τη διάθεση, ανυπομονώ να μπω στο www.pandorashop.gr και να παραγγείλω ένα από τα υπέροχα κοσμήματα της νέας συλλογής που…. «μυρίζει» άνοιξη!

Άλλωστε, μπορεί τα φυσικά καταστήματα να έχουν κλείσει για να προστατεύσουν εργαζόμενους και πελάτες από την πανδημία, το eshop συνεχίζει να λειτουργεί όμως. Μάλιστα, οι παραγγελίες παραδίδονται κανονικά και η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τις ασφαλείς μεταφορές των εμπορευμάτων και έχει επεκτείνει το περιθώριο επιστροφής στις 31 ημέρες.

Ένα τόσο δα γλυκούλι προβατάκι

Μια αξιολάτρευτη προσθήκη στο βραχιόλι μου, αυτό το ασημένιο μικροσκοπικό προβατάκι θα μου ξυπνά τις αναμνήσεις από το Πάσχα στο χωριό, που περπατάμε σε χωράφια και μονοπάτια και χαζεύουμε τα πρόβατα που έχουν βγει να βοσκήσουν, ενώ τα πουλιά διοργανώνουν κανονικό κονσέρτο στα δέντρα.

Ένα μαργαριτένιο δαχτυλίδι

Αντί να φτιάξω ένα στεφάνι κόβοντας αληθινά λουλούδια (που τα λυπάμαι) θα φοράω στο χέρι μου το πιο όμορφο ροζ χρυσό στεφάνι από μαργαρίτες με μικρά ζιρκόνια που δίνουν την απαραίτητη λάμψη.

Ένα ζευγάρι ανθισμένα σκουλαρίκια

Πότε έχεις αρκετά λουλούδια στη ζωή σου; Η απάντηση είναι ποτέ. Το φλοράλ εκτός από τα ρούχα, αποτελεί μεγάλη τάση και στα κοσμήματα και νομίζω αυτά τα ασημένια σκουλαρίκια με ζιρκόνια την εκπροσωπούν απόλυτα.

Το πρώτο παγωτό της σεζόν

Όταν ήμουν πιο μικρή βάζαμε στοίχημα με τους φίλους μου ποιος θα φάει νωρίτερα το πρώτο παγωτό της σεζόν. Τι κι αν φωνάζανε οι μαμάδες ότι θα αρρωστήσουμε, εμείς πάντα καταφέρναμε να τρυπώσουμε σε ένα ψιλικατζίδικο και να πάρουμε ένα παγωτό -με δωράκι φυσικά. Σπανίως κέρδιζα, αλλά ίσως τώρα να τα καταφέρω με αυτό το ασημένιο παγωτό με γλάσο ζιρκονιών και κρυστάλλων στο βραχιόλι μου.

Μια μαργαρίτα είναι λίγη, πολύ λίγη

Γι’ αυτό σε αυτό το δαχτυλίδι έχει τρεις, για να τις χορταίνεις.  Ροζ χρυσό με σμάλτο και ζιρκόνια, είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθώ. Άσε που θα ταιριάζει τέλεια και με το άλλο λουλουδένιο δαχτυλίδι!