Την έχουν ζήσει πολλές γυναίκες την απιστία και ήταν μία ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία. Έμοιαζε να το ξέρει όλος ο κόσμος εκτός από εκείνες. Τελικά όμως για κάποιο λόγο ορισμένες αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους μία δεύτερη ευκαιρία. Η συντριπτική πλειοψηφία το μετάνιωσε και οι παρακάτω 5 λόγοι εξηγούν γιατί δεν πρέπει να το κάνεις και εσύ.

Θα χάσεις τον αυτοσεβασμό σου. Και μην περιμένεις να μεγάλωσει ο δικός του για εσένα. Όλα θα είναι κατηφόρα από εδώ και πέρα για την αυτοπεποίθησή σου ενώ θα είναι σκέτη παράνοια πως θα νιώθεις μέχρι και ενοχές γι’ αυτό που έγινε!

* Λένε πως όταν ραγίσει το γυαλί μετά δε φτιάχνεται. Ο λαός είναι σοφός και ξέρει τι λέει. Δεν μπορεί να γίνει η ατμόσφαιρα όπως ήταν πριν, τουλάχιστον πριν αρχίσει να κάνει «νερά». Δεν θα μπορέσεις να τον ξανακοιτάξεις ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Θα υπάρχει πάντα αυτό το «στίγμα» επάνω του.

* Θα τρελαίνεσαι με το παραμικρό πως θα το ξανακάνει! Ποιος του έστειλε μήνυμα τέτοια ώρα, γιατί άργησε δέκα λεπτά στο ραντεβού και μήπως είναι τρίχα αυτή στο πουκάμισό του ή μήπως δεν βλέπω καλά; Καμία ελπίδα…

* Και ξέρεις κάτι; Θα το ξανακάνει. «Once a cheater, always a cheater» λένε εκεί στο Αμέρικα και δεν έχουν καθόλου άδικο. Είναι μέσα στο DNA κάποιων και δεν αντέχουν εάν δεν επιβεβαιώνουν συχνά το χαρακτήρα τους.

*Πολύ απλά δεν θα μπορέσεις να τον εμπιστευτείς ποτέ ξανά. Όταν ραγίζει η εμπιστοσύνη πως μπορεί να αντέξει η σχέση όταν καθημερινά θα μπαίνουν στη μέση οι αμφιβολίες; Δεν θα πιστεύεις τίποτα από αυτά που θα σου λέει. Όσο και να προσπαθεί.