Όταν είσαι σε μία σχέση με κάποιον που σ’αρέσει πάρα πολύ, δίνεις σημασία ακόμα και στα πιο απειροελάχιστα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Συνήθως δεν αποτελούν αφορμή ούτε για γκρίνια, ωστόσο σε ενοχλούν και πολλές φορές σε στεναχωρούν. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, έχεις μία ανασφάλεια παραπάνω, ζηλεύεις κάπως περισσότερο και φοβάσαι μην χαλάσει αυτό εκεί που δεν το περιμένεις.

Μιλάμε φυσικά για όλα τα παρακάτω, που σίγουρα έστω και σε μία σχέση σου τα έχεις ζήσει:

1. Στέλνεις πάντα εσύ πρώτη

Κι όταν λέμε πάντα, εννοούμε πάντα. Αν δεν στείλεις εσύ πρώτη καλημέρα, μπορεί και να έρθει το μεσημέρι για να μιλήσετε. Κι όσο κι αν κάνεις τα στραβά μάτια στην αρχή, κάποια στιγμή στην πορεία θα σε πειράξει πάρα πολύ γιατί θα πιστεύεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεται όσο εσύ.

2. Δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί σου

Μπορεί σαν άνθρωπος να μην είναι φανατικός με τις φωτογραφίες. Τι γίνεται όμως όταν στήνεται με όλους τους άλλους και όχι μαζί σου; Πρόβλημα. Για να μην σχολιάσουμε ότι και στα social media δεν υπάρχουν φωτογραφίες σας μαζί, αλλά στο προφίλ του γίνεται ένας χαμός γενικά.

3. Υπάρχουν πολλές άβολες στιγμές

Είναι εκείνες οι στιγμές που είστε μόνοι σας, αλλά επικρατεί μια τεράστια σιωπή. Δεν έχετε τίποτα να πείτε και όλο αυτό είναι πραγματικά άβολο. Κατ’αρχήν εννοείται ότι τέτοιες στιγμές υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια, δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό. Αν δεις ότι γίνεται συνέχεια, μπορείς να θίξεις το ζήτημα για να ακούσεις και την δική του άποψη.

4. Δεν βγαίνετε συχνά βόλτα

Τον χειμώνα η αλήθεια είναι ότι το να μείνετε στο σπίτι και να δείτε αγκαλιά μια ταινία ή να κάνετε σεξ, σίγουρα είναι ιδανικές επιλογές και για τους δύο. Σαν ζευγάρι όμως πρέπει να πάτε και για ένα φαγητό, μια βόλτα, ένα ποτό, ένα κινηματογράφο, οτιδήποτε.

5. Έχεις μπει στο τρυπάκι για να ξεψαχνίζεις καθημερινά το προφίλ του

Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου, πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική; Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει γίνει ο βασιλιάς του stalking είναι αυτός που δεν έχει facebook. Σε αυτή την περίπτωση ενοχλείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου που έχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι.