Άντρες, δώστε προσοχή. Όπως μας αγαπάτε εσείς και μας κάνετε να νιώθουμε μοναδικές (όχι όλοι προφανώς), έτσι σας αγαπάμε κι εμείς και χωρίς εσάς δεν μπορούμε. Κι ας θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητες και γεμάτες τσαμπούκα λες και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Μπορούμε, αλλά την ανδρική αγκαλιά, την σφιχτή και την αγαπησιαρική δεν την συγκρίνουμε με τίποτα. Είναι αυτή η ασφάλεια που νιώθουμε μαζί σας. Λες και ένας ολόκληρος στρατός να έρθει απέναντι μας, εσείς θα τον νικήσετε μόνοι σας.

Υπάρχουν όμως πολλά που μας εκνευρίζουν πάνω σας, αλλά 5 συγκεκριμένα δίχως αύριο. Αυτά λοιπόν καλό είναι να μην υπάρχουν γιατί μας ξενερώνουν.

1. Η χαμένη σας μετριοπάθεια

Είναι εντελώς χαμένη. Δεν υπάρχει. Εντάξει άντρες, μπορεί να είστε όμορφοι, γυμνασμένοι και με ωραίο χαμόγελο, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγακι, ε. Σαν κι εσάς υπάρχουν πολλοί, άλλωστε. Το θέμα είναι να ξέρετε ότι είστε ωραίοι, αλλά να κερδίζετε την γυναίκα με τις πράξεις. Εκεί σας θέλω, γιατί κάπου εκεί το χάνετε.

2. Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια

Τα φυλάτε σαν την κότα τα αυγά της. Εντάξει απ’την μία καλά κάνετε, οικονομία γαρ, απ’την άλλη ένας άντρας τσιγκούνης δεν γίνεται αποδεκτός από καμία γυναίκα. Εντάξει; Αν είναι να βγαίνουμε για φαγητό ή για ποτό και να γκρινιάζετε για τις τιμές ή ακόμα χειρότερα, να μας τρώει η μαρμάγκα στο σπίτι αφήστε. Το χάνουμε έτσι το κορμί, πατριώτη. Ωραία τα χουχουλιάσματα και οι ταινίες, αλλά με ένα όριο.

3. Η μάνα είναι δύσκολη αντίπαλος

Σαν την μητέρα καμία κτλτ κτλ. Αλλά, διότι υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, όταν η μητέρα σας χώνεται ή ακόμα καλύτερα, την χώνεται παντού, τότε άντρες να ξέρετε ότι μπορούμε να σας αφήσουμε στα κρύα του λουτρού οποιαδήποτε στιγμή. Καλή, χρυσή, αλλά εσάς θέλουμε, όχι την wanna be πεθερά μας. Επιπλέον, όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί σε έναν χώρο και εκείνη ξεκινήσει τα γλυκούλικα και τα μαμαδίστικα, τότε μόνο σαν άντρες δεν σας βλέπουμε.

4. Παίξτε το και λιγάκι αδιάφοροι #ΝΟΤ

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θέλει την επιβεβαίωση της. Πόσο μάλλον εμείς που είμαστε και Δίδυμοι. Θέλουμε να μας δείχνετε ότι μας θέλετε ανά πάσα ώρα και στιγμή και μας αρέσει να μας λέτε πόσο πολύ μας αγαπάτε. Αντίστοιχα, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχετε γκρίνια -έτσι σε περίπτωση που αναρωτιέστε ακόμα από που προέρχεται- και θα αναζητήσουμε αλλού αυτό που θέλουμε. Ξεκάθαρα.

5. Να μας πιέζετε χωρίς όρια

Δεν αναφερόμαστε στην ζήλια, αλλά στην πίεση. Αν νιώσουμε ότι μας έχετε δέσει θηλιά στον λαιμό, τότε μας χάσατε χωρίς καμία τύχη επιστροφής. Καταδικάζουμε την πίεση από όπου κι αν προέρχεται, αλλιώς θα δείτε από εμάς κάτι λευκό να κουνιέται. Το μαντήλι είναι, μην σκέφτεστε.