Στη μουσική βιομηχανία τα νέα αστέρια εμφανίζονται ξαφνικά. Μερικές φορές όμως είναι κάποιοι που έρχονται για να μείνουν, κάτι τέτοιο συνέβη με την Dula Lipa. Η Lipa, ναι αυτό είναι το πραγματικό της όνομα έχει κερδίσει πολλά βραβεία τα τελευταία χρόνια και εμφανίζεται συνεχώς στη κορυφή των charts.

Το τραγούδι είναι οικογενειακή υπόθεση – Συνήθως ένας στην οικογένεια ασχολείται με το τραγούδι αυτό όμως δεν ισχύει για τη Lipa αφού και ο μπαμπάς της είναι μουσικός και συνήθιζε να τραγουδάει μαζί του. Μάλιστα, είναι τελικά ένας από τους κύριους λόγους που και η ίδια ασχολήθηκε με τη μουσική. Μάλιστα, λάτρευε να ακούει Bob Dylan & David Bowie.

Το YouTube ήταν σημαντικό για την καριέρα της – Όχι δεν ανακαλύφθηκε στο youtube αλλά η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν σημαντική για να μοιραστεί τη μουσική της. Στην ηλικία των 14 ετών έκανε τα φωνητικά στη Nelly Furtado και αυτός ήταν και ο λόγος που στα 18 της είχε ήδη σύμβαση με τη Warner Music Group.

Εργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – Ενώ οι ζωές των διασήμων φαίνονται γοητευτικές, κάθε αστέρι είχε μια ιστορία που μισούσε για αυτό και η Lipa δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνήθιζε λοιπόν να δουλεύει σε είσοδο σε club και της ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί την είσοδο σε κάποιον.

Της είπαν ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει – Μπορεί να έχει αμέτρητους fans και ο λόγος της επιτυχίας είναι η μοναδική φωνή της. Υπήρξε όμως περίοδος που η φωνή της δεν εκτιμήθηκε όπως για παράδειγμα όταν ήταν 11 και η Lipa προσπάθησε να συμμετάσχει σε μια σχολική χορωδία. Της αρνήθηκαν την είσοδο καθώς η φωνή της ήταν πολύ χαμηλή και δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

Σύντομα θα γίνει πρέσβειρα του νέου αρώματος – Σήμερα, o οίκος ομορφιάς YSL Beauté καλωσορίζει με υπερηφάνεια την Dua Lipa ως την νέα πρέσβειρα του νέου της γυναικείου αρώματος. Επειδή μπορεί να είναι δυναμική και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά θηλυκή. Cool, αλλά και φλογερή. Επειδή ενσαρκώνει τη σύγχρονη, απελευθερωμένη, ασυμβίβαστη γυναίκα YSL που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες. Επειδή το τολμηρό brand της, που είναι συνυφασμένο με την ελευθερία και τον αισθησιασμό, εκφράζει τη δυναμική κληρονομιά του Yves Saint Laurent. Η Dua είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ξεκινά τη συνεργασία της με τον οίκο ομορφιάς YSL Beaute με μια καμπάνια για το νέο γυναικείο άρωμα που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

«Ταυτίζομαι τόσο πολύ με την καμπάνια επειδή αποπνέει μια αίσθηση γενναιότητας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση, να είσαι δυνατή και δυναμική, να μην κάνεις συμβιβασμούς για το ποια είσαι και γι’ αυτά που πιστεύεις, να είσαι πάντα υπερήφανη για ό,τι κάνεις, και αισθάνομαι ότι όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία πίσω από το νέο άρωμα του Yves Saint Laurent.»