Το αεροπλάνο είναι ένα μέσο που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια κόσμο. Κρύβει όμως κινδύνους και παγίδες που μπορείς να αποφύγεις. Μια αεροσυνοδός που παραιτήθηκε από την δουλειά της, μίλησε στην The Sun και αποκάλυψε πέντε πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε αυτό όταν ταξιδεύεις. Ορισμένα αλήθεια δεν τα φανταζόσουν..Ούτε εμείς!

Σημειώνεις:

1. Μην πίνεις καφέ και τσάι κατά την διάρκεια της πτήσης

Αυτό γιατί όλα τα ροφήματα φτιάχνονται από νερό που δεν είναι εμφιαλωμένο και αποθηκεύεται σε δοχεία στο αεροπλάνο. Αυτό σημαίνει ότι το νερό μάλλον δεν είναι τόσο κάθαρο. Αηδίασες;

2. Μην επισκεφτείς την τουαλέτα εκτός αν είναι μεγάλη (πολύ μεγάλη) ανάγκη

Εντάξει τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, τότε οκ, θα πας τουαλέτα προφανώς. Αλλά για τους αεροσυνοδούς αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο, μιας και οι τουαλέτες βρίσκονται πολύ κοντά στην δική τους καμπίνα, επομένως όλες οι δυσάρεστες οσμές πηγαίνουν προς τα εκεί. Ειδικά αν δεν κλείνεις καλά την πόρτα μετά. Ε, τουλάχιστον κάνε αυτό.

3. Μην δοκιμάσεις το φαγητό που έχει ακουμπήσει στο τραπεζάκι

Τα τραπεζάκια όπως αποκάλυψε η αεροσυνοδός σπάνια καθαρίζονται, οπότε καταλαβαίνεις τι μικρόβια θα υπάρχουν στο κάθε ένα. Άσε καλύτερα, περίμενε να κατεβείς για να φας.

4. Κράτησε τις πονηρές σκέψεις μόνο για το μυαλό σου

Θα έχεις ακούσει πολλούς να ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο, ωστόσο αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία, μην το κάνεις. Διότι όλοι οι αεροσυνοδοί έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και παρακολουθούν κάθε κίνηση. Οπότε αν δουν δύο άτομα να πηγαίνουν προς την τουαλέτα, θα καταλάβουν αμέσως τι γίνεται. Ε, ντροπή.

5. Μην κάθεσαι στις πίσω θέσεις αν φοβάσαι

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί το αεροπλάνο να είναι το πιο ασφαλές μέσο για να ταξιδέψει κανείς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι το ταξίδι θα βγει με ηρεμία. Τα κενά αέρος έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, γι’αυτό αν τα φοβάσαι μην κάτσες πίσω καθώς το άγχος και ο φόβος γίνονται πιο έντονα εκεί.

Διάβασε ακόμα: Ήξερες ότι ΔΕΝ πρέπει να αγγίζεις αυτά τα 3 πράγματα στο αεροπλάνο;