Μην κοιτάς που ο Μάρτιος κράτησε 2 μήνες και ο Απρίλιος σχεδόν 3 χρόνια, το καλοκαίρι έρχεται! Τίποτα δε το σταματάει και ο ήλιος το έχει πάρει ζεστά το θέμα και μέρα με τη μέρα έρχεται όλο και πιο κοντά. Είτε αρχίσεις τις βόλτες μόλις τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια, είτε αράξεις στην ταράτσα, τα γυαλιά ηλίου ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Το βασικότερο είναι ότι προστατεύουν τα μάτια σου από την ηλιακή ακτινοβολία, όμως παράλληλα σου χαρίζουν ασύγκριτο στιλ που μπορεί να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση σε χρόνο dt.

Εννοείται ότι στην επιλογή ενός (ή περισσότερων) τέλειων ζευγαριών γυαλιών ηλίου, παίζει ρόλο και το σχήμα του προσώπου, πέρα από το γούστο. Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο χρειάζεσαι γυαλιά με πιο αυστηρές γραμμές για να δημιουργούν ισορροπία, αν έχεις οβάλ πρόσωπο είσαι αρκετά τυχερή γιατί σου ταιριάζουν σχεδόν όλα. Όπως και να έχει γι’ αυτό υπάρχουν οι δοκιμές και οι φίλες, για να σε βοηθήσουν να διαλέξεις!

Προσωπικά, είμαι τρελή φαν των unisex γυαλιών, ενώ πολλές φορές προτιμώ τα ανδρικά σχέδια γιατί δίνουν ένα πιο ροκ ύφος στην εμφάνισή μου. Φέτος, η μόδα θέλει χρώμα, καθαρές γραμμές και διακριτικούς σκελετούς. Δες τα 5 σχέδια που θα κάνουν θραύση σε λίγους μήνες.

Christian Dior, ανδρικό μοντέλο Dior Breaker με μικρά ανοίγματα στο φακό και λεπτό βραχίονα.


Levis, unisex πολυγωνικό σχέδιο με μεταλλικό λεπτό σκελετό.

Christian Dior, ανδρικό μοντέλο Dior Futuristic, με κοκκάλινο πλαίσιο και μεταλλικούς βραχίονες.

Jimmy Choo, γυναικείο μοντέλο Iona με κόκκινο πλαίσιο και λεπτομέρεια γκλίτερ στους βραχίονες.

Smith, γυναικείο μοντέλο Getaway, με κοκκάλινο σκελετό και εφέ ταρταρούγας σε άσπρο-μαύρο.