Είναι Σάββατο και έχεις ετοιμαστεί για σούπερ ντούπερ έξοδο. Φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα, κάνεις το κατάλληλο μακιγιάζ και φυσικά τονίζεις τα μάτια σου με αδιάβροχη μάσκαρα για να έχεις το απόλυτο ερωτικό βλέμμα. Όλα αυτά καλά, μέχρι να έρθει η ώρα να ξεβάψεις το πρόσωπό σου και τα μάτια σου. Εκτός ότι μπορεί να μη το κάνεις καν γιατί είσαι φουλ κουρασμένη και νυστάζεις, τυχαίνει τις περισσότερες φορές να προκαλείς ερεθισμό στα μάτια τα οποία μετά κοκκινίζουν. Το αποτέλεσμα είναι να κάθεσαι 6 το πρώι κάτω από μία βρύση. Το θες; Δεν το θες.

Γι’αυτό λοιπόν σου φέρνω καλά μαντάτα. Για να σταματήσει όλο αυτό το μαρτύριο, ακολούθησε τους παρακάτω 5 τρόπους.

cw0dyou5564c8da91d1eb769557762

1. Λάδι καρύδας

Το έχουμε ξαναπεί. Το λάδι καρύδας είναι θαυματουργό και ικανό να αφαιρέσει και την πιο δύσκολη μάσκαρα. Ρίξε λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι, άφησε το για μερικά δευτερόλεπτα στο μάτι και στη συνέχεια τρίψε απαλά.

(Μάθε ακόμα γιατί το λάδι καρύδας είναι must have προϊόν!)

2. Γάλα

Εντάξει μπορεί να μην σ’αρέσει στην γεύση και στην οσμή, αλλά δεν είναι τυχαίο που επί παλαιοτάτων χρόνων η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο με γάλα. Μπορεί να αφαιρέσει την μάσκαρα σε χρόνο 0. Ρίξε λίγο γάλα σε ένα βαμβάκι και τρίψε με αυτό.

3. Ελαιόλαδο

Πες αντίο με χαριτωμένο τρόπο στην μάσκαρα, με λίγο ελαιόλαδο. Ικανό ακόμα και να ξεβάψει όλο το πρόσωπο, καθαρίζοντας το μετά με χλιαρό νερό. Όχι μόνο θα αφήσει μια απαλότητα σε αυτό, αλλά θα το ενυδατώσει κιόλας. Πολύ σημαντικό για την επιδερμίδα.

4. Body Lotion

Ακριβώς επειδή τα body lotion είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά που έχουν ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδανικά και για τα μάτια που είναι εξίσου μια ευαίσθητη περιοχή. Ξέβαψε τα με ένα βαμβάκι με λίγη body lotion και καθάρισε με χλιαρό νερό.

5. Βαζελίνη

Εδώ δεν θα χρειαστείς βαμβάκι γιατί η βαζελίνη είναι βαρύ προϊόν για το πρόσωπό σου. Γι’αυτό, με ελάχιστη ποσότητα σε μία μπατονέτα, πέρασε την στις βλεφαρίδες και είσαι έτοιμη.