Δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν σαρκώδη αισθησιακά χείλη. Πώς όμως θα το πετύχεις και εσύ χωρίς “επεμβάσεις”; Και όμως υπάρχει τρόπος και για την ακρίβεια υπάρχουν πέντε βήματα για να το καταφέρεις. Επιτέλους το μυστικό για σαρκώδη χείλη αποκαλύπτεται.

  1. Εφάρμοσε λίγη κρέμα Aquaphor με μια μπατονέτα στα χείλη σου για 5 λεπτά ενώ στη συνέχεια πέρασε στο επόμενο βήμα
  2. Με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας “καθάρισε” απαλά τα χείλη σου μέχρι να αρχίσουν να μουδιάζουν ελαφρά
  3. Άπλωσε λίγο μεικ απ πάνω στα χείλη σου όχι μόνο για είναι πιο σταθερό το κραγιόν αλλά παράλληλα για να φαίνεται και πιο έντονο το χρώμα.
  4. Πρόσθεσε λίγο highlighter πάνω από τη μέση του πάνω χείλους ώστε να φανεί ότι έχει περισσότερο βάθος
  5. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών για να κάνεις περίγραμμα.

Και αφού τελείωσες με αυτά ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το απόλυτο προιόν που σου χαρίζει σαρκώδη χείλη στο λεπτό. O οίκος ομορφιάς YSL Beauté καλωσορίζει με υπερηφάνεια  το VOLUPTÉ PLUMP-IN-COLOUR. Προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα χρώματος και περιποίησης με το ROUGE VOLUPTÉ SHINE, αλλά στο κέντρο του έχει μια ροκ και μοντέρνα καρδιά μαύρου balm, ειδικά σχεδιασμένη, για να τονώνει τα χείλη και να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Capture

Ξέχασε τα οδυνηρά τσιμπήματα και τα filler χειλιών – το VOLUPTÉ PLUMP-IN-COLOUR έχει νέα σύνθεση που περιέχει φυσικό αιθέριο έλαιο μέντας για να ντύνει τα χείλη με αίσθηση δροσιάς, καπρυλική γλυκόλη για να αναδεικνύει τα χείλη και να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη και σκόνη μαύρης πέρλας για τέλεια ποιότητα λάμψης. Εμπλουτισμένη με όλα τα γνωστά συστατικά περιποίησης του ROUGE VOLUPTÉ SHINE (όπως φυσικό έλαιο καρύδας και εκχύλισμα ροδιού), η ασύμμετρη μαύρη καρδιά δεν αποτελεί μόνο ένα εμβληματικό σύμβολο αγάπης του YSL, αλλά χαρίζει έντονη και πολυτελή λάμψη και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη.