Εσύ τι θα κάνεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Εικονικές συναυλίες, αγώνες, ακόμα και η παραδοσιακή πτώση της μπάλας στην Times Square είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις μας για να παραμείνετε ασφαλείς και να παρακολουθήσετε μερικά από τα μεγαλύτερα events που πραγματοποιούνται ανα τον κόσμο κάθε χρόνο. Νόμιζες ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσεις όλα ε; Μεγάλο λάθος! Ετοιμάσου λοιπόν για να δεις το 2021 διαφορετικά.

Times Square

Η εμβληματική πτώση της μπάλας όπως γίνεται κάθε φορά θα είναι και πάλι εδώ στην Times Square με την Νέα Υόρκη να σχεδιάζει μια εικονική πτώση της μπάλας για να την απολαύσουν όλοι χωρίς κρύο. Μπορείς να την παρακολουθήσεις μέσω livestream εδώ.

Συναυλία

Αν θες να στείλεις ένα μεγάλο φιλί στο 2020 για να μην ξανάρθει, μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια των KISS. Το ροκ συγκρότημα ετοιμάζεται για μια εικονική συναυλία για να τους απολαύσεις σε όλη τους τη δόξα. Μπορείς να προμηθευτείς εισητήριο από εδώ.

Τρέχουμε τώρα

Αν πήρες απόφαση να είσαι πιο δραστήρια με τον νέο χρόνο ευκαιρία να ξεκινήσεις από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε έναν εικονικό μαραθώνιο. Επιλέγεις την δική σου απόσταση και ξεκίνα να τρέχει μαραθώνιο. Μη ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου εδώ.

Φύγαμε για χορό

Ο Steve Aoki θα σε ξεσηκώσει και θα σηκώσει από τον καναπέ με τις μουσικές του. Παρακολούθησε το event από εδώ.

Hello 2o21 με τη Dua Lipa

Μέσα από το Youtube η Dua Lipa ετοιμάζεται για ένα free concert. Θέλεις να την δεις να τραγουδάει στο σπίτι σου; Δοκίμασε να παρακολουθήσεις το livestream από εδώ.