Ένα βιβλίο μπορεί να γίνει η καλύτερη σας συντροφιά στην παραλία. Βάλτε το μαγιό σας, πάρτε την πετσέτα σας, μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας και φυσικά το αγαπημένο σας βιβλίο και χαλαρώστε στην παραλία. Διαλέξαμε τα καλύτερα βιβλία για να ανανεώσεις την λίστα σου και να διαβάσεις με θέα την θάλασσα.

«Γενναία» – Alexi Pappas

Εάν θες ένα βιβλίο που να διαβάζεται γρήγορα και εύκολα και να συ αφήνει θετικά μηνύματα αυτό είναι που πρέπει να επιλέξεις. Η Alexi Pappas είναι Ελληνοαμερικανίδα δρομέας η οποία έζησε ένα τραγικό γεγονός όταν ήταν 4 ετών. Η μητέρα της αυτοκτόνησε και όλη της την ζωή προσπαθούσε να βρει ένα γυναικείο πρότυπο το οποίο και βρήκε στις γυναίκες αθλήτριες. Το βιβλίο μιλάει για τα εμπόδια που συνάντησε καθώς και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η φλόγα, η φωτιά και η στάχτη» – Γεώργιος Τζιτζικάκης

Με φόντο την Σκιάθο βλέπουμε μια φιλία τριών γυναικών που ξεκίνησε από τα 80s. Τρεις διαφορετικές γυναίκες ενώ έχουν συνεχίσει την ζωή τους η καθεμία μόνη της αποφασίζουν να πάνε διακοπές στην Σκιάθο για να θυμηθούν τα παλιά. Εκεί όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα περίμεναν καθώς η μια βλέπει την κρυφή πλευρά της άλλης.

«Το αίνιγμα του δωματίου 622» – Ζοέλ Ντικέρ

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα μυστηρίου, που εξιστορεί μια υπόθεση ενός εγκλήματος που άνοιξε πάλι πολλά χρόνια μετά στο Παλάς ντε Βερµπιέ, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στις Ελβετικές Άλπεις. Το ερώτημα είναι τι συνέβη πριν χρόνια δωµάτιο 622;

«Ναι» – Στέφανος Ξενάκης

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα θα μας κάνει να κατανοήσουμε την δύναμη του ναι και γιατί αυτή η λέξη μπορεί να μας αλλάξει την ζωή. Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που μπορεί να μας ανοίξει τα μάτια και το μυαλό στο να είμαστε πιο θετικοί στην ζωή.

«Το ημερολόγιο της Βέριτι»- Colleen Hoover

Ακολουθεί μια συγγραφέα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην καταστροφή σχετικά με τα επαγγελματικά της όταν ξαφνικά η τύχη της χαμογελάει. Ο άντρας μιας φημισμένης συγγραφέως που πέθανε σε τροχαίο, την προσλαμβάνει και σιγά σιγά ανακαλύπτει ανατριχιαστικά μυστικά στην μισοτελειωμένη αυτοβιογραφία της.