Αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για όλους. Το ξέρουμε. Τόσο για εκείνους που συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά ρισκάροντας την υγεία τους καθημερινά, όσο και για αυτούς που έχουν σταματήσει τη δουλειά και βρίσκονται όλη μέρα στο σπίτι σε κατάσταση απραξίας. Ωστόσο, ευτυχώς η μαγική εποχή του ίντερνετ μας προσφέρει απλόχερα λύσεις και προτάσεις για να γεμίσουμε δημιουργικά το χρόνο μας όσο #μένουμεσπίτι.

Challenges στο Tik Tok και το Instagram, βιντεοκλήσεις με φίλους και γνωστούς στο messenger, τηλεδιασκέψεις στο webex, επιτραπέζια παιχνίδια online, νέες διαδικτυακές σειρές και συνεδρίες wellness που μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση και όχι μόνο.

Η Aveda™ , η φυσικής προέλευσης μάρκα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, αγκαλιάζει με το δικό της τρόπο την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και μας ετοιμάζει μια σειρά από ενέργειες που έχουν στόχο να μας τονώσουν ηθικό. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την καθηγήτρια yoga Μαρία Μαγγανάρη (@mariamaganariyoga) θα προβάλλει μία σειρά από σύντομα #WellnessAtHomeWithAveda βίντεο.

Ακολούθησε την στο @aveda_greece στο Instagram και παρακολούθησε:

08 Απριλίου 2020 – Ο έλεγχος των διακυμάνσεων του νου
Μια εισαγωγή στην yoga και την φιλοσοφία της για όλους όσους θέλουν να βρουν την εσωτερική τους ενέργεια. Πόσο εύκολο είναι να ελέγξουμε τα κύματα του νου; Ποια εργαλεία διαθέτουμε και ποια μπορούμε να αποκτήσουμε;

09 Απριλίου 2020 – Hair & color Tips
Οι ειδικοί Aveda Artist απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις σου για τα μαλλιά και τις εκατοντάδες αποχρώσεις τους. Πώς θα βρεις τι σου ταιριάζει; Τι πρέπει να προσέχεις όταν διαλέγεις χρώμα; Κάθε πότε πρέπει να βάφεις τα μαλλιά σου; Ποια είναι η καλύτερη λύση για να καλύψεις τα λευκά; Αυτές είναι οι δικές μας απορίες, γράψε και εσύ τις δικές σου για να στις απαντήσουν οι ειδικοί.

· 10 Απριλίου 2020 – Οι ενεργειακοί μας τροχοί σε μάχη
Γνωρίζεις τι είναι τα τσάκρα και πώς επηρεάζουν την ενέργειά σου; Ποια «βάλλονται» αυτή την περίοδο; Πώς το παρατηρούμε και πώς μπορούμε να επέμβουμε;

· 11 Απριλίου 2020 – Wellness discussion με την beauty editor Έφη Ανέστη (@BeautyDiaries)
Οι μέρες της καραντίνας δεν πρέπει να σε παρασύρουν να παραμελήσεις την επιδερμίδα και την εμφάνισή σου. Η Έφη Ανέστη θα σου πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

· 13 Απριλίου 2020 – Yoga Mudras: Οι γιόγκικες ενεργειακές σφραγίδες
Ειδικές χειρονομίες, συμπλέγματα των δακτύλων που χρησιμοποιούνται στη yoga προκειμένου να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα ενεργειακά κανάλια και εγκεφαλικές συνάψεις. Έμαθες τα βασικά για τη yoga; Πάμε τώρα και στα πιο βαθιά! 🙂