Το ξέρεις καλά πως όλη η πρόσοχή τους ευθυγραμμίζεται πρώτα στα… “μάτια” σου και μετά συνεχίζουν να κοιτάζουν παραπέρα. Κι όμως αυτή η “πρώτη εντύπωση” δεν είναι εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη σημασία… σε βάθος χρόνου. Είναι άλλα τα πράγματα που εκτιμούν στην πορεία της πρώτης σας κουβέντας και είναι εκείνα που παίζουν ρόλο εάν τελικά θα καθίσει ή όχι παραπάνω μαζί σου. Για ρίξε μία ματιά παρακάτω!

Φωνή
Το “έχεις sexy φωνή” δεν το λένε τυχαία. Το εννοούν. Και τους αρέσει. Και θέλουν να την ακούν συνέχεια άμα τους φτιάχνει. Εάν ακούγεσαι κάτι μεταξύ σε Σαπφώ Νοταρά και Ντένη Μαρκορά, τότε άστο καλύτερα!

Μαλλιά
Όχι δεν περνάτε άδικα τόσες ώρες στο κομμωτήριο. Ο άντρας χαζεύει ένα ωραίο μαλλί και τον εντυπωσιάζει όσο λίγα πράγματα επάνω στην γυναίκα. Εντάξει, όταν είναι ντυμένη…

Στυλ
Μπορεί να μην έχει ιδέα από brands και make up, ωστόσο ο άντρας ξέρει καλά ποια είναι η καλοντυμένη γυναίκα και εκείνη που έχει στυλ. Και σίγουρα προτιμά κάτι απλό που ταιριάζει στο σώμα σου από κάτι εκκεντρικό που δεν σε κολακεύει καθόλοιυ.

Χιούμορ
Εάν γελάς με τα αστεία του, λιώνει κανονικά. Εάν όμως έχεις και εσύ χιούμορ και ξέρεις να πετάς αντίστοιχα καλές ατάκες, τότε αυτό δεν έχεις ιδέα πόσο hot σε κάνει στα μάτια του!

Να μην κρίνεις/κουτσομπολεύεις
Μπορεί να λένε πως οι άντρες είναι οι χειρότεροι κουτσομπόληδες, ωστόσο δεν αντέχουν καθόλου τις γυναίκες που είναι συνέχεια μέσα στο μπλα-μπλα και μιλάνε μειωτικά για τους άλλους. Όλοι μας έχουν ατέλειες και μειονεκτήματα και οι άντρες προτιμούν τον αυτοσαρκασμό από την υπερφίαλη παρέα.

Τα γούστα σου σε σειρές και ταινίες
Εάν βλέπεις μόνο Kardashians και σινεμά πήγες μόνο στο 50 Shades of Grey σίγουρα θα… ενθουσιαστεί! Εννοείται πως ξέρει πως πρέπει να υποστεί καμία ρομαντική σειρά με την σύντροφό του, αλλά εάν δεν έχεις ιδέα τι είναι το Game of Thrones ή το House of Cards τότε υπάρχει σοβαρό θέμα!