Τι να πρωτοπούμε για το φιλί. Έχει τόση δύναμη που μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς τον άλλον, χωρίς καν να φτάσεις στην σεξουαλική επαφή. Για όλους είναι σημαντικό το φιλί. Άλλωστε, υποθέτω κι εσύ έχεις απορρίψει κάποιον γιατί δεν τα βρίσκατε καθόλου σε αυτό τον τομέα.

Αν πάλι νομίζεις ότι δεν είναι και το πιο δυνατό σου σημείο, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και κάνε το φιλί σου απογειωτικό.

kissing

1. Υγιεινό στόμα οπωσδήποτε

Βασικό όλων. Η φρεσκάδα και η υγιεινή του στόματος είναι το πιο σημαντικό και όταν δεν την συναντάς σε άλλον, σίγουρα σε ενοχλεί και σε ξενερώνει. Γι’αυτό πρέπει να προσέχεις κι εσύ την δική σου.

2. Η γλώσσα θέλει τακτική

Όσο περισσότερη γλώσσα χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερα σάλια προκαλείς. Ίου! Με ένα όριο γενικά και εννοείται ότι δεν την κάνεις βόλτα παντού.

3. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Οι άντρες λατρεύουν να τους ακουμπάς στο λαιμό και το πρόσωπο όταν σε φιλάνε, επομένως κάνε παιχνίδι και με τα χέρια. Γενικά, όταν φιλιέσαι με κάποιον είναι ωραίο να υπάρχει και η σωματική επαφή και όχι να κάθεσαι σαν αγγούρι.

4. Δάγκωσε απαλά όταν πρέπει

Προσοχή εδώ! Να τον δαγκώνεις απαλά γιατί είναι σέξι και το θέλουν και οι ίδιοι, αλλά μη το κάνεις και συνήθεια. Και προς Θεού, μη βάζεις πολλή δύναμη.

5. Το κραγιόν δεν τους αρέσει

Όταν βλέπουν το υπερβολικό χρώμα στα χείλη σου, δεν τους κάνει και πολύ αίσθηση να τα φιλήσουν. Λογικό. Δεν είπαμε να μην βάζεις καθόλου, απλά προτίμησε πιο φυσικά χρώματα.

6. Μόνο αν το θες

Το φιλί θέλει πάθος και συναίσθημα. Δεν είναι αγγαρεία και αναγκαστικό, γι’αυτό βάλε και τα δύο και όλα τ’άλλα θα γίνουν μόνα τους.

kiss