Έχει συμβεί σε όλους και θα συμβεί και σε σένα αργά ή γρήγορα. Το one night stand είναι μία εμπειρία όπως όλες οι άλλες και τυχαίνει να βασίζεται στο… σεξ, οπότε τι καλύτερο. Για να τη ζήσεις κι αυτή όμως όπως πρέπει, πρέπει να δώσεις βάση σε λίγα πραγματάκια και να μην τα αφήσεις στην τύχη.

* Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια. Και όχι δεν μιλάμε μόνο για το προφυλακτικό. Αυτό έτσι κι αλλιώς πρέπει να το έχεις μαζί σου γιατί οι άντρες είναι λίγο ασυνεπείς και ξεχασιάρηδες. Όταν λέμε “ασφάλεια” εννοούμε πως το one night stand γίνεται με ένα εντελώς άγνωστο άτομο και γι’ αυτό πρέπει τουλάχιστον ένας φίλος σου να ξέρει που βρίσκεσαι.

Ξέρεις τι πας να κάνεις γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Εδώ πας να κάνεις σεξ και όχι να βρεις τον άντρα της ζωής σου. Εάν δεν σε πάρει ξανά τηλέφωνο μην ψάξεις να βρεις ευκαιρία για να νιώσεις ενοχές. Θέλεις να το διασκεδάσεις; Κάντο χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις! Διαφορετικά μην το κάνεις καθόλου. Ή βρες του άλλο όνομα!

* Μην το κάνεις μεθυσμένη. Μπορεί να πιεις λίγο παραπάνω για να πάρεις θάρρος και να χαλαρώσεις, εάν όμως το παρακάνεις τότε μπορεί να έχουμε απρόοπτα. Κανείς δεν θα ήθελε να σε κουβαλάει μεθυσμένη. Συν τοις άλλοις άμα δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται τότε και το σεξ θα είναι χάλια. Και δεν θα θέλει να θυμάται κανείς αυτή τη νύχτα.

* Μετά το σεξ φεύγουμε γρήγορα. Το ξαναλέμε. Μετά το σεξ φεύγουμε γρήγορα! Έτσι γλυτώνεις το πρωί τις δυσάρεστες εκπλήξεις. “Ποιος είναι αυτός;”, “πως βρέθηκα εγώ εδώ;”, “ω θέε μου είναι πολύ άσχημος” κλπ. κλπ.

* Στείλε ένα μήνυμα. Μπορεί να εξαφανιστείς γρήγορα ωστόσο εάν έχεις κρατήσει το τηλέφωνό του, στέλνεις ένα “πέρασα πολύ ωραία, ευχαριστώ πολύ”. Αυτό και μόνο. Δείχνει ευγένεια. Εάν ήταν όλα άθλια… κάνε πως έχασες τον αριθμό!

* Μην ξεχάσεις τίποτα δικό σου πίσω γιατί δύσκολα θα το ξαναβρείς. Πολλές κοπέλες έχουν κλάψει κοσμήματα που άφησαν σε κάποια κρεβατοκάμαρα και δεν τα ξαναπήραν ποτέ.

* Μην το πας παραπέρα. Πρέπει να είναι τα πάντα ιδανικά για να γίνει αυτό. Και αν, λέμε αν, ξυπνήσετε το πρωί μαζί και είναι όλα άνετα, μη βιαστείς να σοβαρέψεις την κουβέντα απότομα. Τότε μπορεί να γίνουν τα πράγματα τρομερά αμήχανα. Εάν είναι αυτό το one night stand να περάσει σε άλλο επίπεδο, θα γίνει από μόνο του χωρίς να προσπαθήσεις καν.