Τις τελευταίες μέρες αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ακύρωση των συναυλιών της Adele στο Λας Βέγκας, αφού υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική αιτία που προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια σε αυτή την απόφαση.

Η ίδια, σε video στα social media με δάκρια στα μάτια ανέφερε ότι αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της, επειδή οι περισσότεροι συνεργάτες της νοσούν με covid-19 και ήταν αδύνατο να στηθεί το show μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Άλλες πηγές αναφέρουν πως η Adele τσακώθηκε με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που ανέλαβαν τη διοργάνωση, όμως αυτό που έχει φέρει πραγματική αναστάτωση είναι οι φήμες ότι ο λόγος που οι θαυμαστές δε θα απολαύσουν την εμφάνιση της είναι αισθηματικός….

Σύμφωνα με την Page Six, πίσω από το γεγονός βρίσκονται οι συχνοί τσακωμοί της με τον Ριτς Πολ. Πηγή αναφέρει πως καθ’ όλη τη διάρκεια των προβών, η Adele ούρλιαζε στο τηλέφωνο, ενώ μιλούσε με τον γνωστό αθλητικό μάνατζερ. Οι φήμες μάλιστα λένε ότι η ίδια, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των show της, ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ για το σπίτι του Ριτς Πολ. Σημειώνεται ότι η σχέση του ζευγαριού μετράει μόλις λίγους μήνες.Ο Πολ έχει τη φήμη του άστατου,ενώ η διάσημη σταρ πρόσφατα έχει αφήσει πίσω της ένα επώδυνο διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 ακριβότερα γραφεία από γνωστές ταινίες και σειρές