Με το άγχος παλεύουμε όλοι καθημερινά. Είναι μία… αρχαία υπόθεση που σε εξουθώνει και σε αδειάζει από ενέργεια. Από τη μία υπάρχουν εκείνες που μπορούν να το διαχειριστούν και ξέρουν τουλάχιστον για ποια πράγματα αξίζουν να αγχωθούν και από την άλλη εκείνες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς άγχος και το αφήνουν να κάνει άνω κάτω τη ζωή τους, τις περισσότερες φορές χωρίς να υπάρχει καν λόγος. Κάποια ζώδια έχουν μία ιδιαίτερη “αδυναμία” στο άγχος και το έχουν μόνιμα επάνω τους, χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν εύκολα από αυτό. Κυρίως τα 5 παρακάτω.

Δίδυμος
Δεν παίρνεις ποτέ μία ανάσα για να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Είσαι μόνιμα στρεσαρισμένη και το χειρότερο σου είναι όταν έρχεται η ώρα για να πάρεις αποφάσεις. Φοβάσαι πως δεν θα είσαι αρκετά καλή για τη δουλειά που σου ανέθεσαν, φοβάσαι και να αποφασίσεις τι να φορέσεις για να δείχνεις όμορφη. Πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου πως έχεις τη δύναμη να ηγηθείς μίας κατάστασης αλλά και πως δεν είναι όλα τα πράγματα πάντα τόσο σοβαρά!

Καρκίνος
Ανησυχείς για τους άλλους τόσο πολύ που δεν ησυχάζει το κεφάλι σου ποτέ. Το ένστικτό σου είναι αλάθανστο και πάντα καταλαβαίνεις αν συμβαίνει κάτι με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. Και φυσικά δεν αφήνεις καμία έγνοια τους να πέσει κάτω αφού τις φορτώνεσαι όλες εσύ! Και άμα καμιά φορά σκεφτείς και τον εαυτό σου, τότε σε πιάνουν οι ενοχές! Δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα, γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσεις και να αφήσεις να αναλάβουν κάτι και οι άλλοι!

Παρθένος
Δοκιμάζεις μόνιμα τον εαυτό σου. Ψυχικά, πνευματικά, συναισθηματικά. Το μυαλό σου παίζει μόνιμα παιχνίδια χωρίς να υπάρχει αφορμή και αιτία. Αφήνεις τον εαυτό σου τελευταίο για να γίνεις η καλύτερη φίλη, μητέρα, κόρη, αδελφή. Πάρε καμία ανάσα και μη γίνεσαι χίλια κομμάτια. Εάν είσαι χάλια εσύ θα είναι και οι άλλοι τριγύρω σου γι’ αυτό φρόντιζε λίγο και τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Θα βρίσκεις πάντα έναν λόγο για να αγχώνεσαι. Είτε γιατί πιστεύεις πως το Σύμπαν δεν έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του, είτε γιατί φοβάσαι για το μέλλον σου. Καταφέρνεις κάποιες φορές να το νικάς, αλλά πάντα θα βρεις μία καινούργια αφορμή για να το φέρεις στη ζωή σου. Πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να έρχονται μόνα τους σε σένα και να μην γεμίζεις το μυαλό σου από ανησυχία.

Ιχθύς
Μόνιμος φόβος πως δεν τα έχεις καταφέρει τόσο καλά όσο νομίζεις, πως κάτι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις, πως δεν είπες την καλύτερη συμβουλή στη φίλη σου. Σε πρεσάρεις τόσο πολύ που καταντάει… χαζό. Πρέπει να θυμίζεις στον εαυτό σου πως φτάνεις και με το παραπάνω και αξίζεις πολλά, σε αντίθεση με ότι πιστεύεις. Και μην σκας, οι γύρω σου ξέρουν πολύ καλά πως θα είσαι πάντα εκεί γι’ αυτούς.