Προφανώς και μας αρέσει να ανακαλύπτουμε τις νέες τάσεις και να βρίσκουμε ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στην αγορά και μπορεί να απογειώσει το στιλ μας. Μιλώντας λοιπόν για το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού -τα γυαλιά ηλίου– αακαλύψαμε ότι εκτός από το σχέδιο που διαφέρει αναλόγως το σχήμα του προσώπου, η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2020 είναι η… λάμψη!

Ναι, καλά διάβασες, τα γυαλιά ηλίου γίνονται ξανά glamorous, στολίζονται με κρύσταλλα και λαμπερά μέταλλα και προσθέτουν εκθαμβωτική ενέργεια σε όποια τα φοράει. Αν ενθουσιάστηκες κι εσύ με τα νέα, τότε σίγουρα θα λατρέψεις και τη νέα συλλογή της Swarovski, η οποία βάλθηκε να μας τρελάνει με τα γυαλιά ηλίου της, εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο και στολισμένα με τα χαρακτηριστικά, λαμπερά κρύσταλλα Swarovski. Βάζουμε στοίχημα ότι αυτά τα 3 σχέδια θα κλέψουν καρδιές. 

Με πηγή έμπνευσης το φάσμα φωτός του κρυστάλλου, σε αυτό το σχέδιο θα βρεις κρύσταλλα Swarovski σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, που περιβάλλουν το μινιμαλιστικό στρογγυλό μεταλλικό σκελετό.

Για σένα που σου αρέσει το all time classic μαύρο γυαλί ηλίου αλλά θες και μια τσαχπινιά, αυτό το trendy οβάλ σχέδιο κοσμείται από εκλεπτυσμένα κρύσταλλα Swarovski στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου στη μετόπη του σκελετού.

Το αγαπημένο Aviator σχήμα γυαλιών ηλίου με trendy διπλή γέφυρα και λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε σχήμα σταγόνας στις σαρνιέρες.

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια της συλλογής στο Swarovski.com