Τα έχετε δοκιμάσει όλα στο κρεβάτι. Δεν αφήσατε καμία στάση παραπονεμένη. Η σεξουαλική σας ζωή είναι μια χαρά και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Μήπως όμως είναι ώρα να δοκιμάσετε και κάπου αλλού έτσι για μία αλλαγή σκηνικού; Που ξέρετε, ειδικά για εσάς που τελευταία το σεξ δεν είναι και πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας ως ζευγάρι, μπορεί να σας ανανεώσει πλήρως!
Εάν θέλετε να πάρετε καμία ιδέα ιδού η έρευνα που έκανε το Lovehoney. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν το 92% των ζευγαριών έχει δοκιμάσει να κάνει σεξ στο ντους, ενώ το 89% στη μπανιέρα. Μετά έρχεται ο καναπές (μπανάλ…) και μετά το τραπέζι της κουζίνας, όπου προφανώς συνοδεύεται με την κλασική και άκρως κινηματογραφική κίνηση του χεριού για να το αδειάσει απ’ ότι υπάρχει επάνω.
58% αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ στον κήπο και το 47% το έχει δοκιμάσει στις σκάλες. Εκτός σπιτιού, ένα στα έξι ζευγάρια έχει κάνει σεξ στο τρένο, και στην συνέχεια ακολουθούν τα αεροπλάνα, τα γκαράζ, επάνω στο πλυντήριο (όταν θα στύβει τα ρούχα η δόνηση υποθέτουμε πως είναι έξτρα μπόνους) και τέλος τα… θερμοκήπια. Διαλέγετε και παίρνετε!