Η Tommy Hilfiger ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με τον Lewis Hamilton, παγκόσμιο πρωταθλητή Formula OneTM και brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές. Με φόντο τις βιώσιμες πρακτικές, η νέα συλλογή αγκαλιάζει την έννοια του “Style for All” – μια πεποίθηση ότι το σπουδαίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον τύπου του σώματος.

Η ισχυρή menswear κληρονομιά του brand συναντά το streetwear στιλ του Lewis και μαζί δημιουργούν iconic σχέδια που κλείνουν το μάτι στα κλασικά στιλ από το αρχείο του brand. Οι απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως το reversibility, προσθέτουν λειτουργικότητα στις κλασικές outwear σιλουέτες. Νέα fit συναντώνται σε hoodies και cargo pants. Τo military blue και το πράσινο συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pops, εμπλουτίζοντας το κλασικό αθλητικό tracksuit, το bomber jacket και το field jacket με ένα σύγχρονο τελείωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 75% των ενδυμάτων της νέα συλλογής Tommy x Lewis διαθέτουν βιώσιμα στοιχεία, όπως 100% βιολογικό βαμβάκι και το ύφασμα Sorona®, κατασκευασμένο από plant-based ίνες. Η συλλογή χρησιμοποιεί επίσης πλυσίματα που έχουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα και ανακυκλωμένα υφάσματα σε denim παντελόνια και shorts, σε υφασμάτινα top και το bleached trucker jacket.

Η συλλογή θα κάνει πρεμιέρα στο TOMMYNOW runway event στην Tate Modern, The Tanks στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Λονδίνο. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com από τις 6 Απριλίου 2020.