Μπορεί η επιστροφή στα σχολεία να έγινε για πολλούς μαθητές, κάποιοι ακόμα όμως χαίρονται τα χιόνια. Όμως κάτι συμβαίνει στο Athens Metro Mall και συγκεκριμένα στον τρίτο όροφο. Όλοι προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα σοβαρό μυστήριο, «Ποιος έκλεψε τα χιόνια» της Χιονούπολης; Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν όλες τις εργασίες που κάνουν καθημερινά οι κάτοικοι της Χιονούπολης, μαθαίνουν σκι, να οδηγούν έλκηθρο, να φτιάχνουν χιονάνθρωπο, να αποφεύγουν την αλεπού, να περνάνε γρήγορα από την σπηλιά που κοιμάται η αρκούδα και πολλά ακόμα μαθήματα που γίνονται παιχνίδια

Capture

Όσοι ώρα λοιπόν οι μικροί μας φίλοι ψάχνουν να βρουν το μυστήριο εσύ μπορείς να απολαύσεις τα ψώνια σου καθώς από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήστε τις αγορές σας στις χαμηλότερες τιμές με εκπτώσεις έως και -70%! Για να μην χάσετε λεπτό από τις αγορές σας και για το πιο ξέγνοιαστο shopping, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.  

Στο ATHENS METRO MALL οι εκπτώσεις γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές αφού μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας συλλογές με έκπτωση έως και μείον 70%. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και να πραγματοποιήστε τις πιο έξυπνες αγορές!