Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους Instagram ακόλουθους των διασημότερων influencers του πλανήτη, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι σχεδόν εκφοβιστικοί. Φυσικά αυτό δεν είναι σοκαριστικό διότι είναι γνωστό ότι τα ψεύτικα προφίλ και τα bots είναι άπειρα, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα που βλέπουμε.

Η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα έχουν τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 25-37% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ τους! Αξίζει να σημειωθεί πως Έλληνες αθλητές παγκοσμίως φήμης όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκονται στη λίστα (9η και 5η θέση) αλλά, παρά το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων οι λογαριασμοί τους στο Instagram, έχουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής ακολούθων. Αυτό σημαίνει πως οι ακόλουθοί τους αλληλοεπιδρούν με τα προφίλ κάνοντας likes, comments, shares κ.ά.

Δείτε στη συνέχεια τους 10 Έλληνες influencers με τους περισσότερους ψεύτικους Instagram followers!

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με την Adele; Κορονοϊός ή… παραξενιά βρίσκεται πίσω από την ακύρωση των εμφανίσεών της; | Thats Life. Life as it is!