Κάθε γυναίκα με δραστήρια επαγγελματική καθημερινότητα επιβάλλεται να είναι καλοχτενισμένη, οι αναρίθμητες υποχρεώσεις όμως σπάνια της αφήνουν το περιθώριο να κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο. Οι σύγχρονες επαγγελματίες, που στις περισσότερες περιπτώσεις προσπαθούν να συνδυάσουν την καριέρα και τις ευθύνες της οικογενειακής ζωής, έχουν την ανάγκη ενός προσωπικού «κομμωτή» που προσαρμόζεται στο ωράριό τους και είναι πάντα διαθέσιμος στο χώρο τους. Ευτυχώς η Dyson λάνσαρε και στην Ελλάδα την απόλυτη συσκευή για τους λάτρεις του hairstyling, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο κομμωτήριο στο…σπίτι της.

Άψογο φορμάρισμα χωρίς περιττά εξαρτήματα

Το Airwrap αποτελεί μια μοναδική συσκευή που δε θα άφηνε ασυγκίνητη καμία γυναίκα που επιθυμεί να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. Πρόκειται για ένα multistyler, ειδικά σχεδιασμένο για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά. Μεγάλο πλεονέκτημά του, σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ότι δε χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, παραμένοντας φιλικό για την τρίχα. Παράλληλα, η χρήση του Airwrap δεν απαιτεί ώρες μπροστά στον καθρέπτη ούτε ειδικές δεξιότητες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να προσφέρει μοναδικό φορμάρισμα. Πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να χρειάζονται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος. Το αποτέλεσμα είναι άψογοι κυματισμοί και μπούκλες με όγκο, που δεν έχουν καμία διαφορά με αυτές του κομμωτηρίου.

6 διαφορετικές κεφαλές σε 1 μόνο συσκευή

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι περισσότερες γυναίκες έχουν διάθεση για πειραματισμό, το Airwrap μπορεί να αποτελέσει έναν ιδανικό «σύμμαχο» για άψογες εμφανίσεις, ο οποίος μάλιστα εύκολα μπορεί να πάρει μια θέση και στη βαλίτσα των διακοπών. Μπορεί να εγγυηθεί τη δημιουργία πολλών διαφορετικών στυλ, αφού δε διαθέτει μια αλλά έξι διαφορετικές κεφαλές. Οι κύλινδροι Airwrap 30mm είναι ιδανικοί για να δημιουργήσουν σφιχτές μπούκλες, ενώ οι κύλινδροι Airwrap 40mm προσφέρουν ένα πιο χαλαρό hairstyle με ανάλαφρες μπούκλες και κυματισμούς. Το σετ περιλαμβάνει επίσης στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, σκληρή βούρτσα για λεία μαλλιά που είναι σχεδιασμένη για να εξαλείφει το φριζάρισμα, μαλακή βούρτσα για απαλό χτένισμα και στρογγυλή που προσθέτει όγκο.

Προστασία από τη θερμότητα για πιο υγιή μαλλιά

Πρόκειται για ένα καινοτόμο multistyler από τη Dyson, σε πολυτελή δερμάτινη θήκη, που έχει τη δυνατότητα να φορμάρει και να στεγνώνει ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο και απλοποιώντας τη διαδικασία. Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές ανά δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Μάθετε περισσότερα:

Website: www.damkalidis.gr

Instagram Account: @dyson_damkalidis_distributor