Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντιδρά για πρώτη φορά σχετικά με τις δημοσιεύσεις που την θέλουν να έχει δεχτεί μια πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι, να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor, με αμοιβή 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως για τρεις μήνες. Η Instagrammer διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός story, επισημαίνοντας πως δεν έχει συμφωνήσει ή υπογράψει κάποιο συμβόλαιο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Ταυτόχρονα, δήλωσε πως θεωρεί το θέμα “ριάλιτι” ολοκληρωμένο για εκείνη και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε αυτό.

Δείτε τι ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Αχ παιδιά, με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω. Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ. Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! Luv ya!», είπε.

Έκλεισε με ένα ΥΓ:«Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1.200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset».