Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή τον Αλέξη Παππά και τη συμμετοχή του στο φετινό Bachelor. Ο γνωστός μας ζαχαροπλάστης, που όπως παρακολουθήσαμε πέρσι, είχε τεταμένες σχέσεις με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο, σε πρωινή εκπομπή του OPEN ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός. Δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος. Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε».

Όταν ρωτήθηκε ο ίδιος αν θα συμμετείχε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπως το Bachelor, εξήγησε ότι δε θα έβγαινε σαν άντρας στο «σφυρί» και αναφερόμενος στον Αλέξη Παππά δήλωσε: «Για τα λεφτά που πήρε, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 37 ετών, έχει τρία παιδιά και είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας και έχει κερδίσει τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία με τον δεύτερο γιο του – Να σας ζήσει!