Τα περισσότερα μοντέλα θα ζήλευαν τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει η Gisele Bündchen στις διεθνείς πασαρέλες, αφού η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στη βιομηχανία της μόδας.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια σπάνια τη βλέπουμε –με εξαίρεση περιστασιακές φωτογραφίσεις-, αφού έχει εγκαταλείψει το χώρο και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Τα δεδομένα όμως αλλάζουν και δεν αποκλείεται η Gisele να επιστρέψει δυναμικά, καθώς μετά το διαζύγιο έχει γίνει ανάρπαστη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair, το top model ανοίχτηκε σχετικά με το διαζύγιό της με τον Tom Brady, τη συνεπιμέλεια των 3 παιδιών τους, για τις φήμες που θέλουν να βγαίνει με τον jiu-jitsu instructor της, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Το ενδιαφέρον της για το χώρο της μόδας φαίνεται να έχει… αναθερμανθεί και σύντομα θα τη δούμε σε projects για τα οποία ωστόσο δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Η Gisele αποσύρθηκε το 2015 από το modeling και πραγματοποίησε μια guest εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Όπως η ίδια είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις πασαρέλες. Φαίνεται όμως ότι άλλαξε γνώμη!

Η μάνατζερ της ανέφερε ότι έχει δεχτεί «ένα εκατομμύριο αιτήματα για να περπατήσει σε events στο Παρίσι», προσθέτοντας: «Εξακολουθούν να ρωτούν, σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη». Το ίδιο το μοντέλο αποκάλυψε: «Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί το μόνο πράγμα στη ζωή για το οποίο είμαι σίγουρη είναι η αλλαγή».

Ενώ η Bündchen ασχολείται με το modeling από τα 13 της, όταν ανακαλύφθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο του Σάο Πάολο, μια πασαρέλα του Alexander McQueen το 1998 ήταν αυτή που την έβαλε πραγματικά στον χάρτη. Μίλησε για την εργασία σε μια τόσο «σκληρή» βιομηχανία, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Vanity Fair, λέγοντας ότι έπρεπε να «επιβιώσει» σε ένα χώρο που την αντιμετώπιζαν σαν αντικείμενο.