Ο Ανδρέας Γεωργίου έπεσε θύμα απάτης με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Όπως φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν να εκτροχιάζονται!

Ο σκηνοθέτης των σειρών, «Γη της Ελιάς» και «Famagusta», έμαθε ότι κυκλοφορεί ένα ψεύτικο βίντεο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, όπου χρησιμοποίησε τη φωνή και την όψη του και δείχνει να διαφημίζει μια εφαρμογή επενδύσεων.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε το παρακάτω story στο Instagram για να ενημερώσει πως πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα. Συγκεκριμένα επίσης γράφει: «Δεν είναι δικό μου αυτό. Έγινε επεξεργασία στη φωνή μου. Δεν τα είπα ποτέ αυτά. Έλεος».

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος του Internetnow, δήλωσε σχετικά με την απάτη: «Από το περιεχόμενο καταλαβαίνω ότι είναι απάτη. Πρέπει να κάνω focus στο περιεχόμενο, στο νόημα. Το κοινό στόχος είναι 50 – 85 ετών που δεν παρατηρεί τα χείλη, γιατί μπορεί να μην φορά γυαλί πρεσβυωπίας εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ στοχευμένος ο αλγόριθμος».

Ανδρέας Γεωργίου Ανδρέας Γεωργίου

Επίσης συμπλήρωσε: «Είναι Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι βγαίνουν πάρα πολλά. Αυτήν την στιγμή, το κοντέρ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι στο κατακόκκινο, έχει σπάσει από τις καταγγελίες».

Διάβασε επίσης:

Τεχνητή Νοημοσύνη: Το “αόρατο χέρι” στην καθημερινότητά μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.