Όταν δύο καινοτόμα ελληνικά brands όπως η AtoZGreek και η hellofrom ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι προφανώς ξεχωριστό και ακούει στο όνομα «Το καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα». Από τη συνεργασία των δύο brands γεννήθηκε το πρώτο lifestyle souvenir store στον κόσμο, στο hellofrom Thessaloniki, ένα pop up κατάστημα που υμνεί την Ελλάδα και το ατελείωτο καλοκαίρι της.

Η ελληνική φύση, οι βόλτες στα περιβόλια, ο μεσημεριανός ύπνος στη σκιά ενός δέντρου, το αλμυρό αεράκι που δροσίζει το πρόσωπο, το εκτυφλωτικό λευκό των σπιτιών στις Κυκλάδες, οι ανέμελες βόλτες στα πλακόστρωτα νησιώτικα στενά, η αίσθηση του βρεγμένου μαγιό στο δέρμα, οι εικόνες που μας θυμίζουν έντονα καλοκαίρι ζωντανεύουν στα αντικείμενα που μπορείς να βρεις στο pop up.

Το hellofrom Thessaloniki αναμένεται να γίνει το σημείο συνάντησης των fans της AtoZGreek και όχι μόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην προβολή της ελληνικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μην χάσεις τις καλοκαιρινές τιμές καλωσορίσματος -20%.