Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα οφέλη της πρωτεΐνης στον οργανισμό. Και σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι ολοένα και περισσότερα προϊόντα λανσάρονται με πρωτεΐνη.

Η αλήθεια είναι πώς η πρωτεΐνη είναι βασική για την ομαλή λειτουργεία του οργανισμού καθώς αποτελεί δομικό στοιχείο. Όμως, με την σωστή άσκηση πάντα, η πρωτεΐνη μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο σύμμαχο στην μάχη με τον… χρόνο!

-Το 2015, Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν σε έρευνα που διενεργήθηκε μεταξύ 250 ατόμων, πως η πρόληψη πρωτεΐνης μαζί με άσκηση απέδωσε θεαματικά στον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Στην πρώτη, οι συμμετέχοντες γυμναζόντουσαν 40 λεπτά χωρίς πρόληψη πρωτεΐνης ενώ οι άλλοι 125 λάμβαναν κανονικά πρωτεΐνη. Η δεύτερη ομάδα είχε σαφώς μεγαλύτερη μϋική ανάπτυξη και ανάπλαση των κυττάρων.

-Μια παλαιότερη έρευνα, αυτή την φορά από το πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, ανακάλυψε πώς η πρόληψη πρωτεϊνης που αντιστοιχούσε σε 0,8 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους, καθυστερεί σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του γήρατος.

-Όσον αφορά την άσκηση, η συστηματική άσκηση σε συνδυασμό με την πρόληψη πρωτεΐνη (η οποία είναι το δομικό υλικό για την τροδοφοδοσία των μυών) είναι η αρχή της μακροζωΐας. Μια ρουτίνα 30 λεπτών κάθε ημέρα, μειώνει σημαντικά τους κινδύνους για καρδιοπάθειες αλλά και άλλες ασθένειες, αυξάνοντας σημαντικά την ανάπλαση των κυττάρων, ανανεώνοντας σώμα και πνεύμα

Τι πρέπει να κάνεις για να μείνεις για πάντα νέα

Καταρχάς άσκηση, άσκηση, άσκηση. Στη συνέχεια, να αυξήσεις την πρόληψη πρωτεΐνης, σε 0,8-1 γραμμάριο ανά σωματικό βάρος. Πώς θα καταφέρεις το δεύτερο; Με τα προϊόντα Arla και της σειράς Arla Protein, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να σου προσφέρουν ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι ανά γεύμα!

ARLA PROTEIN
ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ 500G

Πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη, το γάλα Arla Protein με κακάο, είναι η καλύτερη επιλογή των πρωταθλητών. Φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά, με υπέροχη σοκολατένια γεύση, αποτελεί το τέλειο ρόφημα για την αύξηση της μυΐκής μάζας, σε συνδυασμό με σωματική άσκηση

Σοκολατούχο ρόφημα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά 500g

ARLA PROTEIN
ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ 50% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ 500G

Πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη και με 50% λιγότερη ζάχαρη! Το γάλα Arla Protein 50% Less Sugar με κακάο, είναι η καλύτερη επιλογή όλων όσων αθλούνται και ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής με χαμηλά λιπαρά. Φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά, με υπέροχη σοκολατένια γεύση, αποτελεί το τέλειο ρόφημα για την αύξηση της μυΐκής μάζας, σε συνδυασμό με σωματική άσκηση.

Σοκολατούχο ρόφημα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη 500g

ARLA PROTEIN
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ, NATURAL 200G

Με 20 γρ. φυσικής πρωτεΐνης και χαμηλά λιπαρά, το επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein Natural, είναι η καλύτερη επιλογή για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενισχύοντας την προσπάθειά σας για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά, με υπέροχη γεύση και απαλή υφή, αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο για όσους αθλούνται ή εκείνους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Επιδόρπιο γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, Natural 200g

ARLA PROTEIN
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ 200G

Με 20 γρ. φυσικής πρωτεΐνης και χαμηλά λιπαρά, το επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein με μύρτιλο, είναι η καλύτερη επιλογή για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενισχύοντας την προσπάθειά σας για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά, με υπέροχη γεύση και απαλή υφή, αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο για όσους αθλούνται ή εκείνους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Επιδόρπιο γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, με μύρτιλο 200g

ARLA PROTEIN
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ 200G

Με 20 γρ. φυσικής πρωτεΐνης και χαμηλά λιπαρά, το επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein με φράουλα και μελισσόχορτο, είναι η καλύτερη επιλογή για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενισχύοντας την προσπάθειά σας για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά, με υπέροχη γεύση και απαλή υφή, αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο για όσους αθλούνται ή εκείνους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Επιδόρπιο γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, με φράουλα 200g

About The Author