Σε ένα πρόσφατο περιστατικό σε ένα αεροπλάνο, ένας άνδρας έχασε την ψυχραιμία του και φώναξε στις αεροσυνοδούς για ένα μωρό που έκλαιγε. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα και έκτοτε έχει γίνει viral.

Το περιστατικό υπογραμμίζει τις προκλήσεις των αεροπορικών ταξιδιών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μωρά που κλαίνε. Αν και μπορεί να είναι απογοητευτικό για άλλους επιβάτες, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα μωρά συχνά κλαίνε στο αεροπλάνο λόγω αλλαγών στην ατμοσφαιρική πίεση ή δυσφορίας και δεν είναι πάντα κάτι που μπορεί να επιλυθεί εύκολα.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι αεροσυνοδοί είναι εκεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση όλων των επιβατών και δεν πρέπει να υποβάλλονται σε κακοποίηση ή παρενόχληση. Αν και είναι κατανοητό να νιώθουμε ενοχλημένοι, η ενόχληση προς στους άλλους δεν είναι ποτέ αποδεκτή.

Το βίντεο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο TikTok πριν κοινοποιηθεί εκ νέου σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν ο άγνωστος άνδρας τσακώνεται με δύο αεροσυνοδούς, ένας επιβάτης της πτήσης κατέγραψε το περιστατικό. Για να εκφράσει την απογοήτευσή του, ο θυμωμένος επιβάτης καταγράφεται να βρίζει πολλές φορές το πλήρωμα της πτήσης.

«Πλήρωσα για ένα εισιτήριο για να έχω μια γ….ένη άνετη πτήση», λέει ο άνδρας στις αεροσυνοδούς. «Αυτό το παιδί κλαίει εδώ και 40 λεπτά!»

«Φωνάζεις», ακούγεται να λέει ένα μέλος του πληρώματος. «Το ίδιο και το μωρό», λέει ο εξαγριωμένος άντρας. Κάποια στιγμή στο βίντεο, η γυναίκα που κάθεται δίπλα στον θυμωμένο επιβάτη φαίνεται να βάζει το πρόσωπό της στα χέρια της σε μια χειρονομία απογοητευμένη. Όταν η πτήση σταμάτησε στο Ορλάντο, ζητήθηκε από τον άνδρα να βγει από το αεροπλάνο. Όμως αρνείται και φαίνεται να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σε μια ομάδα αστυνομικών. Οι αστυνομικοί τελικά ξεγέλασαν τον άνδρα και στη συνέχεια συνελήφθη.

Το βίντεο έχει διχάσει το διαδίκτυο. Ενώ κάποιοι είναι ενάντια στον θυμωμένο επιβάτη για την αγενή του συμπεριφορά, πολλοί τάχθηκαν στο πλευρό του, κατανοώντας την απογοήτευσή του.