Η απιστία δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για κανέναν. Κάποιοι όμως βρίσκουν εξαιρετικά πρωτότυπους τρόπους για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από μία θυμωμένη γυναίκα. Η εκδίκηση άλλωστε, όπως λέει και το ρητό, “είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”.

Μία χρήστης του Tiktok, η Hollynicoleeee δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media με το τι συνέβη όταν ανακάλυψε ότι ο φίλος της την απατά. Η Holly κυριολεκτικά κάλυψε το διαμέρισμά του με… glitter, συμπεριλαμβανομένου του κρεβατιού, του μπάνιου, του σαλονιού ακόμα και των παπουτσιών του. Ακολούθησαν και άλλα video με την ίδια να δηλώνει πως μόλις κατάλαβε ότι ο φίλος της κοιμόταν με την πρώην του, τον “βομβάρδισε” με glitter. Βεβαιώθηκε πρώτα ότι ζει μόνος στο διαμέρισμα και ότι δεν υπήρχε κάποιο κατοικίδιο. Πρώτα φυσικά πήρε όλα τα πράγματά της. Ο… πρώην πλέον φίλος της σε μήνυμα που ακολούθησε της είπε τα εξής: “Έπρεπε να σου το είχα πει νωρίτερα και λυπάμαι που δεν το έκανα…αλλά glitter”;

Το video με το βομβαρδισμό από glitter έχει προβληθεί περίπου 27 εκατ. φορές. Πολλοί users του Tiktok υποστηρίζουν την εκδικητική μανία της Holly. Άλλοι πάλι θεωρούν ανάρμοστη τη συμπεριφορά της.

Δες το video και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!