Η Θέτις (Thetis /ˈθɛtɪs/; Greek: Θέτις [tʰétis]), ήταν μία από τις ομορφότερες  και ικανότερες Νηρηίδες της ελληνικής μυθολογίας, νύμφες και εγγονές του Ωκεανού, οι οποίες είχαν την δύναμη να ταράζουν αλλά και να γαληνεύουν τα νερά της Θάλασσας.

Capture

Αντικείμενο πόθου των Ολύμπιων Θεών, η Νηρηίδα Θέτις απέφευγε το γάμο εκμεταλλευόμενη την ικανότητά της να αλλάζει μορφή. Αντλώντας έμπνευση από τον γυναικείο δυναμισμό και την ελληνική μυθολογία, τα Thetis Swimwear, κατασκευασμένα με περηφάνια στην Ελλάδα, διακρίνονται από ένα μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Capture

Capture

Capture

Capture

Οι καθαρές γραμμές, τα αρίστης ποιότητας υλικά καθώς και η χρήση ημιπολύτιμων λίθων όπως μαργαριτάρια, κρύσταλλοι και πέτρες από λάβα στο τελείωμα των μαγιό – στοιχείο το οι οποίο αποτελεί την χαρακτηριστική υπογραφή των Thetis Swimwear, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία μαγιό σε ένα ταξίδι πολυτελούς απλότητας και μινιμαλισμού, με σκοπό να λατρέψουν το γυναικείο σώμα και να αγκαλιάσουν τη Θεά που κρύβει μέσα της κάθε σύγχρονη γυναίκα. Η φετινή συλλογή “GENESIS” εμπνέεται από την θάλασσα αλλά και την γη και χαρακτηρίζεται από γήινα χρώματα, απαλά στο σώμα υφάσματα και minimal καθαρές γραμμές ενώ συνοδεύεται από τους εξής ημιπολύτιμους λίθους: Μαργαριτάρι (* για ηρεμία, ειλικρίνεια, θηλυκότητα), Τουρμαλίνη (* για θετική ενέργεια, καλοτυχία και ευτυχία) και Λάβα (* για σταθερότητα, ηρεμία, και γονιμότητα). Η αντίστοιχη σειρά resort wear αποτελείται από βαμβακερά κιμονό και καφτάνια κεντημένα στο χέρι με μεταξωτό υφαντό αργαλειού.

Η Thetis συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς