Όποιος παίκτης και να αποχωρήσει από το Survivor, συνήθως δεν καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει, αφού ο ανταγωνισμός είναι στα “ύψη” και οι αντίξοες συνθήκες αναγκάζουν συχνά παίκτες να εγκαταλείψουν το νησί. Μια ακόμα αποχώρηση αναμένεται να δούμε στους δέκτες μας και δεν είναι άλλη από αυτή του Άγγελου Πουλή. Ο 38χρονος Άγγελος, που είναι ηθοποιός, κασκαντέρ και ασχολείται επαγγελματικά με το παρκούρ, θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης λόγω προβλήματος υγείας.

Όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του Open, «αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος ο παρκουρίστας, ο κασκαντέρ…. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί είδαν ότι έχει καρδιοαναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κλίμα δεν τον ευνοεί και θα αποχωρήσει».

Ο Άγγελος Πουλής, ο οποίος πρόσφατα με την άφιξή του ενίσχυσε την ομάδα των Μαχητών, δεν είχε και πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή του να αποδείξει την αξία του και μέχρι που μπορεί να φτάσει, αφού η υγεία του δεν επιτρέπει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ρέτσα: Η 20χρονη κτηνοτρόφος που κάνει «θραύση» στο TikTok | Thats Life. Life as it is!