Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά σε ένα υγιέστατο αγοράκι. Περήφανοι γονείς ενός γλυκού αγοριού είναι ο αδερφός του Σάκη Ρουβά και η γυναίκα του Φανή Γιαβρίδου.

Ο γνωστός σεφ για πρώτη φορά πατέρας, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Fay’s Time», σήμερα το πρωί.

«Γέννησε προχθές το μεσημέρι. Με καισαρική γέννησε. Ένας αγόραρος 3.370 κιλά. Να τους ζήσει, να τους ζήσει. Το περίμεναν πολύ. Ήταν πολύ χαρούμενος. Το περίμεναν, το ήθελαν πολύ. Αλλάζει μωρέ όλη η ζωή όταν έρχεται ένα μωρό», είπε η παρουσιάστρια.

Ο σεφ και πρώην παίκτης του «Survivor» είχε δώσει συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» το καλοκαίρι για το ότι θα γινόταν πατέρας, και είχε μιλήσει σχετικά και με το ενδεχομενο να παντρευτεί.

«Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά». «Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή» είχε πει.

Έπειτα είπε: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου».

Τέλος, μίλησε και για τον Σάκη Ρουβά όπου είπε: «Έχουμε 5 χρόνια διαφορά. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε. Μου άρεσε να μαγειρεύω από μικρός. Ήθελα πάντα να έχω τα πάντα στο τραπέζι. Θα επέστρεφα τηλεοπτικά. Μου αρέσει η αμεσότητα της τηλεόρασης. Συνεργάζομαι με ένα εστιατόριο της Αθήνας».

Διάβασε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: Της… “τρέχουν τα σάλια” για τον Κωνσταντίνο Βασάλο!