Κάθε tech lover που σέβεται τον εαυτό του ενημερώνεται συστηματικά για τις νέες αφίξεις στην αγορά, ειδικά την περίοδο των εορτών που προσφέρεται για την απόκτηση ενός καινούριου smartphone τελευταίας γενιάς. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είναι σίγουρο ότι έχεις ανακαλύψει ήδη τη νέα ναυαρχίδα της HUAWEI, η οποία φέρει καινοτομίες που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ξαναδεί στην αγορά. Το HUAWEI Mate 50 Pro δεν είναι απλώς ένα κινητό που θα εξυπηρετήσει την καθημερινότητά σου. Πρόκειται για το «βασιλιά» της φωτογραφίας, που παράλληλα προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε κάθε δημοφιλή εφαρμογή, χάρη στο πρωτοποριακό AppGallery και το Gspace.

Η ναυαρχίδα της HUAWEI που θα σε κάνει επαγγελματία φωτογράφο

Το HUAWEI Mate 50 Pro αποτελεί μια συσκευή που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά. Το άψογο design, οι δύο εντυπωσιακές του εκδόσεις, η μεγάλη οθόνη 6.74 ιντσών OLED Full HD+, το σύστημα τριπλής οπίσθιας κάμερας (50MP Ultra Aperture, 13MP Ultra-Wide και 64MP Telephoto) και η εμπρόσθια κάμερα 13MP, είναι αρκετά για να κατανοήσει κάποιος ότι πρόκειται για ένα κινητό που ξεχωρίζει αισθητά και φέρνει κάτι νέο στην αγορά. Πρόκειται άλλωστε για το πρώτο smartphone με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επιπέδων που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK και εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στο δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να επιλέξει κάποιος το Mate 50 Pro. Αυτό που δε συνειδητοποιούν όμως οι περισσότεροι είναι οι απεριόριστες δυνατότητες που εξασφαλίζει στο χρήστη το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, με το οποίο έχει εφοδιάσει τις συσκευές της η HUAWEI.

AppGallery: Το store που ψηφίζουν 560 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως

Ο κινέζικος κολοσσός είναι γνωστό ότι έχει αναπτύξει δικό του λειτουργικό σύστημα, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιούργησε η απώλεια των Google Services. Όπως όλα δείχνουν, τα κατάφερε και μάλιστα εντυπωσιακά καλά, αφού με το AppGallery όλες οι εφαρμογές είναι στη διάθεση των χρηστών, κάνοντας την καθημερινότητά τους ευκολότερη. Σημειώνεται ότι το HUAWEI AppGallery σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 560 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Όλες οι εφαρμογές στο Mate 50 Pro με Gspace

Το AppGallery είναι ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη store, που σε συνδυασμό με μια συσκευή όπως το Mate 50 Pro θα εξασφαλίσει μια υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης. Μόλις ο κάτοχος του smartphone συνδεθεί στο AppGallery, εξασφαλίζει πρόσβαση όχι μόνο στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το Viber, το Instagram, το Facebook ή το TikTok, αλλά και σε εκατομμύρια άλλες, που κυρίως οι κάτοικοι της ελληνικής επικράτειας θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Το οικοσύστημα της HUAWEI είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μη γνωρίζει περιορισμούς, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογές. Ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να έχει πρόσβαση στην τράπεζά του (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank) ή στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που επιθυμεί, να παραγγείλει φαγητό από όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες delivery, να βρει ταξί ή να εγκαταστήσει τα Google apps μέσω της 3rd party εφαρμογής Gspace.

Το Gspace είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που διατίθεται στο AppGallery για κάθε HUAWEI συσκευή, κατεβαίνει με ένα «touch», δεν έχει διαφημίσεις και δεν χρειάζεται login. Το app προσφέρει στο χρήστη μια πλούσια συλλογή από δημοφιλή Google apps όπως τα YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive, δηλαδή εφαρμογές που το 99% των χρηστών χρειάζεται 365 ημέρες το χρόνο. Φυσικά, από ένα κινητό όπως το HUAWEI Mate 50 Pro δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν το YouTube ή το Google Maps, γι’ αυτό η HUAWEI ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έκανε τα αδύνατα… δυνατά! Γίνεται σαφές ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας ανασταλτικός παράγοντας και κανένας ενδοιασμός σχετικά με τα κινητά της εταιρείας, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι καταναλωτές να επενδύουν στις συσκευές της HUAWEI και ιδιαίτερα σε αυτές που είναι «συνώνυμες» των υψηλών επιδόσεων, όπως το Mate 50 Pro. Gaming, e-banking,  e-commerce, πλοήγηση και μετακίνηση, δίνουν το παρόν στο κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, απογειώνοντας την εμπειρία ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται μέσα από τα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της εταιρείας και με κάθε αγορά του, δίνεται δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.