Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος είναι μοντέλο εδώ και 15 χρόνια με μεγάλες συνεργασίες, όπως η καμπάνια του αρώματος Azzaro, της Davidoff και πολλές ακόμα.

Η υποκριτική ήταν πάντα κάτι που τον ενδιέφερε και έφτασε η στιγμή να τον δούμε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του Star στην «αστυκωμική» σειρά IQ 160 που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26/3 στις 21:00. Θα τον απολαύσουμε σε ρόλο ιατροδικαστή με όνομα Γιάννης Παπανίκας. Αφοσιωμένος στη δουλειά του, αποτελεσματικός και ολιγόλογος. Εμφανίσιμος και συμπαθής, βοηθάει όπως μπορεί την ομάδα να επιλύσει τα μυστήρια που έχει αναλάβει, μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή.

Ο ίδιος μίλησε στο star.gr για τον ρόλο του: «Είναι μία πολύ καλοστημένη σειρά, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το μοντάζ, τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς! Εγώ υποδύομαι τον ιατροδικαστή και θα με βλέπετε όπου υπάρχουν πτώματα για να εξιχνιάζουμε μαζί το μυστήριο». Και συνεχίζει: «Το μόντελινγκ είναι το βασικό μου επάγγελμα, έχει τύχει και έχω κάνει πολύ καλές συνεργασίες στο εξωτερικό! Η υποκριτική έχει μπει στη ζωή μου ως μία συνέχεια του μόντελινγκ. Ανέκαθεν μου άρεσε ο χώρος της υποκριτικής και με τη σειρά βρέθηκε η ευκαιρία για να μπω σε αυτό το δωμάτιο και νιώθω πολύ ωραία!».

Εμείς θα ευχηθούμε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες!

Πηγή: Star