Είναι μία θεά αλλά εάν τυχόν έχουμε καιρό να το πούμε, ας το επαναλάβουμε. Η Ashley Graham είναι ένα απίθανο πλάσμα, ένα μοντέλο που η παρουσία του και μόνο σημαίνει τόσα πολλά, μία γυναίκα που σκορπάει αυτοπεποίθηση σε όλες εκείνες που έχουν πληθωρικά σώματα και το σκέφτονται να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Η Graham τους λέει όχι μόνο να κοιταχτούν αλλά να το κάνουν και με ατελείωτο ύφος!
Τώρα τους λέει και κάτι άλλο. Τους αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα σύνολο που πρέπει να το έχουν οπωσδήποτε στη ντουλάπα τους γιατί είναι δοκιμασμένο και τις κάνει να δείχνουν κούκλες! Όπως εκείνη δηλαδή στην παρακάτω φωτό!

NEW YORK, NY - MAY 05: Model Ashley Graham attends the MTV's 2017 College Signing Day With Michelle Obama at The Public Theater on May 5, 2017 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images for MTV)
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Skinny μαύρο τζιν, λευκό t-shirt και μαύρο τζάκετ. Βάζεις και μπόλικη αυτοπεποίθηση και δείχνεις θεά όπως η Graham. Νομίζουμε πάντως και καμπύλες να μην έχεις πάλι όμορφη θα δείχνεις μέσα σ’ αυτό το ισορροπημένο συνολάκι!