Η Αφροδίτη, μας κάνει ποδαρικό για το νέο μήνα, με δυναμικά εξαγωνάκια, με Κρόνο κι Ουρανό, τα πράγματα μπαίνουν σε ρυθμό και το πλανητικό σύστημα δρα υποστηρικτικά.

 

Κριός

Κριάρι μου, ξεκινά μία εβδομάδα για σένα που τα κύρια θέματα που θα σε απασχολήσουν αφορούν την οικογένεια και τα επαγγελματικά σου. Φονικός συνδυασμός ακούγεται αλλά ευτυχώς έχεις την απαραίτητη διαύγεια κι αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέλθεις. Καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία μέσα στον πανικό, ναι εσύ μη με κοιτάς έτσι, και κάνεις βήματα μπροστά με τόση αποφασιστικότητα που κανείς δεν τολμά να μπει στο διάβα σου. Τι κι αν γίνονται εκρήξεις γύρω σου, εσύ είσαι σε κατάσταση ζεν και πιάνεις εξαπίνης τους πάντες, ακόμα και τον εαυτό σου.

Ταύρος

Ταυράκι μου, αποφάσισες να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου κι έχεις πάρει φόρα, αλλά βάλε φρένο γιατί από την πολύ παρόρμηση, φοβάμαι θα βρεθείς με τα μούτρα στο έδαφος. Ανάβαλε για τώρα τελικές αποφάσεις που μπορεί να σου ανατρέψουν τα δεδομένα και να φέρουν τα πάνω κάτω. Σκέψου πρακτικά και αντιμετώπισε τα προβλήματα σου με σοβαρότητα, ενώ σε καμία περίπτωση μην αγνοήσεις συνεργασίες και ανθρώπους κοντά σου, γιατί αν το κάνεις, όταν χρειαστείς βοήθεια, θα σου γυρίσουν την πλάτη.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ξαφνικά εκεί που περπατάς ανέμελο, ξυπνάς και συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν κρατά για πάντα και τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν. Αστάθεια σε χαρακτηρίζει κι εκεί που έκανες ένα σωρό σχέδια για νέα ανοίγματα, ξάφνου απορείς αν είναι καλή ιδέα και ιδρώνεις από φόβο. Μπορεί και να είναι, φτάνει να μπορέσεις να βρεις συμμάχους, και να σταματήσεις να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Θα πρέπει ίσως να βάλεις όλα εκείνα τα χαρίσματα σου, τα όπλα σου, σε ισχύ για να γοητεύσεις τους πάντες έτσι ώστε να κάνεις όλες τις σκέψεις σου πραγματικότητα.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, καταφέρνεις όλη την βδομάδα να γοητεύεις και να μαγνητίζεις τους πάντες μόνο με ένα χαμόγελο και με τον ζεστό σου χαρακτήρα. Είναι η βδομάδα που επιτέλους αναγνωρίζεται η μοναδικότητα σου. Ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς και ονειρεύεσαι ταξίδια όλη την μέρα. Γενικά, όλη η βδομάδα θα είναι για σένα και μόνο για σένα. Βάζεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τον εαυτό σου γιατί καταλαβαίνεις πόσο πολύ σε έχεις παραμελήσει και ξέρεις πολύ καλά πως ότι δίνεις παίρνεις, που σημαίνει πως σύντομα το σώμα σου και η ψυχοσύνθεση σου, θα σου ανταποδώσουν την χάρη που τους κάνεις.

Λέων

Λιονταράκι μου έχεις την τάση ή να κρίνεις τον εαυτό σου πολύ αυστηρά ή να πετάς στα σύννεφα και να αναζητάς να είσαι το επίκεντρο του κόσμου. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η βδομάδα είναι πολύ θετική, και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αν σταματήσεις να είσαι των άκρων. Ναι μεν η αυτοκριτική είναι ωραία αλλά να μην γίνεται αυτομαστίγομα, και βέβαια ωραίο είναι να αρέσουμε σε όλους αλλά μην απαιτείς και το 100% της προσοχής όταν εσύ δεν δίνεις ούτε ένα 10%. Βρες την μέση κατάσταση και θα περάσεις τέλεια. Πίστεψε με.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, πως γίνεται να καταφέρνεις να μπερδεύεις τους γύρω σου με τον τρόπο σκέψεις σου; Μάλλον, η ερώτηση είναι, πως καταφέρνεις να μπερδεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό; Αυτή την βδομάδα πρέπει να φροντίσεις το μυαλό σου που μάλλον χρειάζεται διακοπές. Πολλά γίνονται γύρω σου κι εσύ έχεις την τάση να μην μπορείς να πάρεις μία απόφαση γρήγορα με αποτέλεσμα να τα κάνεις μαντάρα. Έρχεται μια θετική βδομάδα, φτάνει να καταφέρεις να χαλαρώσεις λιγάκι. Δεν είναι τίποτα τόσο τραγικό όσο το κάνεις να φαίνεται.

Ζυγός

Γλυκέ μου Ζυγέ αυτή την βδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή το ένστικτο δικαίου και ισορροπίας που σε διακατέχει. Ξεκίνα πρώτα με το να βρεις την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ του τι δίνεις στους άλλους και τι στον εαυτό σου. Θα δεις ότι έχεις αδικηθεί και πως χρειάζεσαι να χαρίσεις στον εαυτό σου λίγη ασφάλεια, είτε είναι οικονομική ή συναισθηματική. Επίσης, οι συγκρούσεις μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής θα είναι αρκετές κι εδώ μπαίνει το ένστικτο δικαίου που λέγαμε. Λειτούργησε δίκαια, και θα δικαιωθείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μυστικά που σου κρύβουν βγαίνουν στην επιφάνεια και σε αποτελειώνουν. Εκεί που ήδη ένιωθες πως η μόνη λογική επιλογή είναι να γίνεις ερημίτης, τώρα είσαι σίγουρος και θες να το κάνεις και πράξη γιατί έχεις αδικηθεί χωρίς να έχεις προκαλέσει εσύ κάτι. Ίσως να σου κάνει καλό το να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να αρχίσεις νωρίτερα εκείνο το ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα που έχεις ανάγκη. Μάζεψε όση ενέργεια μπορείς και κλείσε τα αυτιά στα κακόβουλα σχόλια. Δεν έχεις ανάγκη περιττό δράμα στην ζωή σου, οπότε γύρνα του την πλάτη και θα είσαι μια χαρά.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου αυτή την βδομάδα όλα θα σου χαρίζονται εύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, αφού η τύχη σε ευνοεί. Τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα πάνω σου και βλέπεις επιτέλους την ζωή σου να παίρνει μία πιο θετική πορεία. Καταφέρνεις να βρίσκεις διαύλους επικοινωνίας ακόμα και με τον πιο δύσκολο συνομιλητή και γενικά σε διακατέχει αισιοδοξία και καλή διάθεση που που μετατρέπουν κάθε στεναχώρια σε χαρά. Κι αυτό φταίει η φαντασία σου και η δημιουργικότητα σου που είναι ανεξέλεγκτα. Μη τα συμμαζέψεις, άσ’ τα να κάνουν την δουλειά τους, καλό σου κάνουν μόνο.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή η βδομάδα σε βοηθάει στο να κάνεις μία εσωτερική ανασκόπηση της ζωής σου κι επιτέλους να δεις καθαρά τα λάθη σου έτσι ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Και τον μονόχνοτο τρόπο σκέψεις σου, θα έλεγα. Η ζωή σου θέλει βελτίωση κι εσύ πρέπει να βρεις τους τρόπους για να την κάνεις πιο γλυκιά. Φυσικά απαγορεύονται οι παρορμητικές κινήσεις, αλλά κοίτα να σκέφτεσαι λίγο πιο φρέσκα, χωρίς να αποβάλεις την απαραίτητη λογική που σε κρατά στα πόδια σου. Μπορείς να το κάνεις. Το πιστεύω…

Υδροχόος

Αναγνώριση έρχεται για σένα, Υδροχόε μου, αυτή την βδομάδα. Επιτέλους ο κόσμος βλέπει τις ικανότητες σου και μένει με το στόμα ανοιχτό. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από παντού, αλλά πρόσεξε ποιες από αυτές θα εκμεταλλευτείς γιατί δεν είναι όλες σοβαρές. Τώρα παίζεις σοβαρό ρόλο στις ζωές των κοντινών σου ατόμων και φυσικά ξεχωρίζεις καθαρά ποιοι από εκείνους παίζουν ρόλο στην ευτυχία σου και ποιους έχεις πραγματική ανάγκη, και φυσικά κάνεις εκείνο το αναζωογονητικό ξεκαθάρισμα που τόσο χρειάζεσαι για να παραμείνεις στην κορυφή των πραγμάτων.  Επιτέλους, βγαίνεις από την αφάνεια!

Ιχθύες

Ήρθε ο καιρός, ψαράκι μου, να καθίσεις κάτω και να βάλεις μπροστά όλα τα προβλήματα σου έτσι ώστε να βρεις λύσεις γιατί πολύ καιρό σε απασχολούν και κάτι πρέπει να γίνει πια. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλα εκείνα που σε ξεθεώνουν σωματικά και κυρίως ψυχολογικά, και μόλις το κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, θα δεις πως τα πράγματα θα πάρουν μια θετική τροπή και η καθημερινότητα σου δεν θα είναι αβάσταχτη. Με το καλό, ψαράκι μου.