Η πρεμιέρα της ταινίας “Back to Black”, η οποία εξεικονίζει τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2024. Η Studiocanal, εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας, μοιράστηκε μια εικόνα της Μαρίσα Αμπέλα στον ρόλο της Έιμι Γουάινχαουζ.

Η βιογραφική ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2024, με τις προβολές να ξεκινούν στις 12 Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία. Στις 18 Απριλίου, η ταινία θα φτάσει στη Γερμανία, την Ολλανδία και την Αυστραλία, ενώ στις 24 και 25 Απριλίου θα προβληθεί στη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Amy Winehouse

Η πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 από την Focus Features, αν και η συγκεκριμένη ημερομηνία παραμένει ακόμη άγνωστη.

Σύμφωνα με το Deadline, η σκηνοθεσία ανήκει στη Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, ενώ το σενάριο είναι του Βρετανού συγγραφέα Ματ Γκρίνχαλγκ.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Τζακ Ο’Κόνελ, Έντι Μάρσαν και Λέσλι Μάνβιλ.

Η Έιμι Γουάινχαουζ έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 2011 σε ηλικία μόλις 27 ετών. Το τελευταίο της τραγούδι, “So Far Away” της Κάρολ Κινγκ, συνόδευσε την τραγική της αποχώρηση, με φίλους και συγγενείς να το ερμηνεύουν στον τελευταίο της μεγάλο ταξίδι.