Η Bagie.gr, η οποία δραστηριοποιείται στη διάθεση προϊόντων ταξιδιού υψηλής αισθητικής στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποφάσισε φέτος να εξοπλίσει τους εθελοντές της Action Aid παρέχοντας τους όλα εκείνα όσα είναι απαραίτητα για ένα ταξίδι. Πριν λίγες ημέρες ο Επαμεινώνδας Κόκκαλης, CEO της Bagie.gr παρευρέθηκε στα γραφεία της Action Aid, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του οργανισμού αλλά και για να μιλήσουν για το πόσο δύσκολο αλλά και παράλληλα σημαντικό είναι το έργο τους.

«Η Action Aid από το 1998 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να αλλάξει τις ζωές εκατοντάδες ανθρώπων για πάντα, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης τους ενώ αποχωρεί διακριτικά όταν πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη της. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έτσι πραγματικά μπορούν και οι ίδιοι να αλλάξουν το κόσμο παίρνοντας σημαντικά μαθήματα από τις δράσεις της. Η προσέγγιση της σε ότι αφορά την εκπαίδευση και παράλληλα η αποστασιοποίηση της από πολιτικά γεγονότα, μας έκαναν να επιλέξουμε τον συγκεκριμένο οργανισμό. Είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουμε τη στήριξη μας στο συγκεκριμένο οργανισμό και με μελλοντικές ενέργειες. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος για όλο αυτό, καθώς με αυτόν τον τρόπο βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο» δήλωσε ο κ Επαμεινώνδας Κόκκαλης.

Η εταιρεία  www.bagie.grιδρύθηκε με σκοπό να παρουσιάσει στην ελληνική αγορά προϊόντα ταξιδιού για ένα άνετο και όμορφο ταξίδι. Διαθέτουν κάποια από τα μεγαλύτερα brand names της παγκόσμιας αγοράς που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο, κυρίως σε ό,τι αφορά στα είδη ταξιδίου (βαλίτσες καμπίνας, σακ βουάγιάζ, σακίδια κ.α), αλλά και πληθώρα ανδρικών και γυναικείων αξεσουάρ (πορτοφόλια, γυναικείες και ανδρικές τσάντες), καθώς και επαγγελματικών ειδών. Μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει τις αγορές του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας.