Μπορεί πριν λίγο καιρό να παρουσιάζαμε τους πιο απίθανους τρόπους για να φορέσεις το άσπρο πουκάμισο τώρα όμως συνεχίζουμε με το κλασσικό Club Blazer, το δεύτερο από τα επτά εμβληματικά κομμάτια που καθιέρωσαν τη  GANT στον χώρο της ένδυσης.

Τα χρυσά κουμπιά στο ιδιαίτερο αυτό σακάκι είναι το βασικό χαρακτηρίστικό ενώ φυσικά το συναντάμε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘60 στα μέλη των ιδιωτικών  ομίλων ιστιοπλοΐας. Σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και μπορεί να φορεθεί με ποικίλους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου  το συνδυάζει με τζιν παντελόνα και μαρινιέρα για ένα πιο casual look.

Capture

Όταν η GANT ξεκίνησε την παραγωγή των blazers, ήρθε αντιμέτωπη με την  πρόκληση να δημιουργήσει σακάκια  τα οποία είναι προσιτά στο ευρύ κοινό αλλά ταυτόχρονα  διατηρούν όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία κάνουν ένα tailor made blazer να ξεχωρίζει. Με την πάροδο των χρόνων, η πρωτοπόρος εταιρεία, εξέλιξε τόσο την παραγωγική διαδικασία όσο και τον τρόπο που το Club Blazer συνοδεύει τις εμφανίσεις μας. Αποτέλεσμα; Ένα διαχρονικά μοντέρνο σακάκι από τη GANT, η οποία διαμόρφωσε το premium preppy American Sportswear στυλ.

Capture

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, η GANT παρουσιάζει το Club Blazer για άνδρες και γυναίκες, ως μέρος της eco-friendly σειράς ρούχων της. Σε συνεργασία με την Seaqual, εταιρεία που εξειδικεύεται στη συγκομιδή και ανακύκλωση πλαστικών απορριμμάτων από τις θάλασσες της Μεσογείου, η GANT από το 2018 ανακυκλώνει,