Η Χάιντι Κλουμ, γνωστή για τις ικανότητές της στο μόντελινγκ και τη σαγηνευτική παρουσία της, έχει ξεπεράσει σταθερά τα όρια με τις τολμηρές επιλογές της. Γνωστή για την αφοβία της μπροστά στην κάμερα, η Χάιντι Κλουμ έχει αγκαλιάσει το γυμνό και την προκλητικότητα ως αναπόσπαστες πτυχές της καλλιτεχνικής της έκφρασης. Με μια καριέρα δεκαετιών, έχει επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα ομορφιάς και αμφισβητεί τους κοινωνικούς κανόνες. Τα σχόλια κάθε φορά που ποζάρει γυμνή είναι εκατοντάδες.

Το μοντέλο πήγε στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepherd και σχετικά με το γυμνό βίντεο που ανάρτησε είπε:  «Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».

Διάβασε επίσης:

Έκρηξη γεύσεων στο πιο συναρπαστικό party του PULZE