Αυτό το Χριστουγεννιάτικο Cheesecake είναι το τέλειο εορταστικό επιδόρπιο της τελευταίας στιγμής. Γεμάτο λευκή σοκολάτα και τραγανή βάση. Το πιο εντυπωσιακό είναι η κρεμώδης γέμιση! Ένα μοναδικό γλυκό που δεν απαιτεί ψήσιμο.

Υλικά

Για τη βάση
▢200 g μπισκότα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
▢100 g βούτυρο λιωμένο

Για τη γέμιση
▢200 g λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
▢480 ml κρέμα γάλακτος
▢200 g ζάχαρη άχνη
▢ 2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
▢500 g τυρί κρέμα
▢⅛ κουταλάκι εκχύλισμα πορτοκαλιού

Για τη διακόσμηση
▢ Κομμάτια λευκής σοκολάτας

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τα λιώνουμε σε μπεν μαρί. Παράλληλα βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμματα. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε ξανά. Απλώνουμε μια λαδόκολλα και πιέζουμε τη ζύμη με τα μπισκότα για να κάνει μια ομοιόμορφη κρούστα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.  Στο ίδιο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα, το εκχύλισμα πορτοκαλιού και τη λιωμένη σοκολάτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα στο πρώτο και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για 8 ώρες. Για τη διακόσμηση θα χρησιμοποιήσουμε τα κομμάτια λευκής σοκολάτας. Και απολαμβάνουμε!

Η οικογένεια των αγαπημένων ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου μεγαλώνει και υποδέχεται τα νέα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης*, ακολουθώντας τα διατροφικά trends της εποχής.

Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε όλη την αυθεντική γεύση των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου, σε ένα μπισκότο υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης* και πλούσιο σε φυτικές ίνες.

Τα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης*  γίνονται ο καθημερινός σας σύμμαχος στην εφαρμογή μιας ισορροπημένης διατροφής στο σπίτι, το γραφείο, το σχολείο ή ακόμα και την εκδρομή!

Για όλους εσάς που είστε λάτρεις των ΠΤΙ- ΜΠΕΡ οι επιλογές δεν σταματούν ποτέ!  Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις ΠΤΙ-ΜΠΕΡ στα ράφια των supermarkets και στα σημεία μικρής λιανικής!

 

*περιέχουν φυσικά σάκχαρα.

 

 

About The Author